Gladpost September - Mye jobb med kokeboken.

En veldig hektisk og spennende måned for meg!!

Dette er min andre Gladpost. I dette brevet kan du følge med på spennende prosjekter og høre hva jeg jobber med om dagen. September har hittil vært ekstremt hektisk. Det har vært en del veldig lange arbeidsdager den siste tiden og det er mye som skjer! Her kan du høre litt mer om noen av dem.

Gladkokken.no blir enda bedre og mer oversiktlig! Gladkokken.no har blitt en populær matside mange er glad i. Det er nå mellom 300 000 - 400 000 unike brukere i måneden. Jeg har sett at det har vært litt utfordringer med å finne fram til oppskriften man leter etter siden antall oppskrifter øker uke for uke. Vi har derfor sammen med vår dyktige designer og utviklere akkurat begynt et prosjekt for å forbedre dette! Det vil bli mye lettere å navigere på siden uavhengig om du er på mobil, nettbrett eller PC. Det vil også komme nye funksjoner som gjør opplevelsen enda bedre for dere som bruker siden. Det vil i tillegg komme gode tips og triks for å lykkes enda bedre på kjøkkenet.

Diverse gladpost

Gjestebloggere og enda større utvalg! Vi tilrettelegger siden så vi kan få inn enda flere gode oppskrifter og bedre utvalg. Det er utrolig mange dyktige og flinke matbloggere og hobbykokker der ute. Jeg ønsker å invitere et utvalg av de flinkeste på sine områder til å dele sine oppskrifter på gladkokken.no. Når dette er klart vil brukene av siden få enda flere spennende oppskrifter i tillegg til mine oppskrifter.

Stor pågang på Kokkeoppdrag! Jeg har veldig mange forespørsler etter kokkeoppdrag for både private og bedrifter. Jeg takker ja til noen, men har dessverre ikke kapasitet til å takke ja til alle. Det er kjedelig å måtte takke nei til så mange hyggelige forespørsler, men jeg kan ikke være flere steder samtidig og det viktig for meg at det ikke blir så mye at det ikke er en glede og gøy lenger.

Diverse gladpost 6

Den nye kokeboken blir så fin!!! Jeg er i sluttfasen av den nye kokeboken og det går med mye tid til tekst, bilder +++ Denne boken gir jeg ut sammen med Norges største forlag Cappelen Damm. De er så flinke og her får jeg veldig god hjelp, støtte og langt mer profesjonelt enn forrige gang jeg ga ut en bok. Jeg kan kanskje vise frem omslaget til boka i neste gladpost, men jeg kan garantere at dette blir en veldig fin kokebok med masse nye oppskrifter.

Diverse gladpost 5

Samarbeidspartnere og annonsører. Jeg er veldig glad for at det er flere selskaper som liker hva jeg gjør og har lyst til å være med på denne reisen. Jeg jobber aktivt med flere samarbeidspartnere for 2021. Jeg skal fortelle dere mer når jeg har signert avtaler. Jeg har allerede signert ny avtale med Frøya Salmon og et enda større samarbeid med Weber. Dette er jeg veldig takknemlig for å sikrer at jeg kan fortsette med drømmen min om å spre matglede til folket!

En glad "linselus" Det virker som jeg skal få være med litt mer på TV fremover. Dette synes jeg selv er veldig spennende og hyggelige jobber. Jeg dukker opp noen ganger på God Morgen Norge på TV2 utover høsten og jeg har har fått gleden av å spille inn et par tester med TV2 hjelper deg som blir sendt utover høsten. Jeg har også vært med litt i en annen serie som kommer snart og er i en veldig spennende dialog med et selskap for kanskje få enda mer matglede ut til folket. Bilde er fra opptak TV2 hjelper deg sin fårikåltest som blir sendt 01.oktober.

Diverse gladpost 2

Som dere forstår er det mange spennende ting som skjer samtidig og det blir mye jobbing om dagen. Jeg er veldig stolt og glad for at jeg har litt mye å gjøre enn for lite. Dette er drømmen min og takk for at dere er med på reisen!

Diverse gladpost 4