Pizza Exstravaganze Champion 2019

Hva skjer når 12 dyktige kokker og foodies får leke fritt på pizzakjøkkenet?

Jeg elsker pizza! Når jeg var så heldig å få invitasjon av Tay-Young Pak til pizzakveld på nye Restaurant Ludo i Vibesgate i Oslo var jeg aldri tvil. Konseptet var "eat and repeat"

Pokaler
Ludo Logo

Dette var en veldig uformell og morsom konkurranse blant venner, men på listen sto mange respekterte kokker. Selv blant latter og skåling i vinglassene er det alltid litt spenning i luften når det er konkurranse. Vi var på flotte Restaurant Ludo i Vibesgate på Majorstuen. En utrolig hyggelig lokal restaurant med god pizza, gode viner og en veldig hyggelig atmosfære.

Denne kvelden skulle det ikke være tradisjonelle pizzaer vi kunne forvente oss. Kreativitet og smak var i fokus. Det var en pokal for beste pizza og en for den som ble rangert som den minst populære. Jeg tror de fleste av oss håpet at vi ikke skulle gå hjem med en pokal som passet i bukselomma.

Det var kokker fra kjente steder som Omakase, Hrimnir, CRU, Restaurant Ludo, Genki så her ble det mye spennende smaker. Med en tidligere verdensmestere innen BBQ og en nylig verdensmester i Sushi var det store forventninger. Her var det mange kreative og veldig gode pizzaer. Alle deltakerne og noen gjester hadde fått et rangeringsskjema og skulle score alle pizzaene fra 1-6. Stemningen ble bedre og bedre og dette var en utrolig hyggelig kveld!

Stemningludo2
Jhs Og Vladimir

På slutten av kvelden var stemningen god og stemmene skulle telles opp. Jeg ble veldig overrasket og glad når mitt bidrag denne kvelden hadde fått høyeste score. Jeg snittet 5,2 i score fra alle dommerne og havnet øverst. Vinnerpizzaen fra Gladkokken var med Sennepssaus, fersk bøffelmozarella, fersk timian, gravet indrefilet av reinsdyr, granateple og dill. Kombinasjonen høres merkelig ut, men dette var sinnsykt godt!

Vinnerpizza

Tusen takk til Tay Young Pak som arrangør og Max som eier og driver Restaurant Ludo. Dette var en utrolig morsom kveld med venner og bekjente. God mat, god drikke og mye hygge er oppskriften på en perfekt kveld for meg! Når jeg i tillegg for ta med premien hjem for beste pizza gikk jeg hjem både stolt og mett.

Jhs Pokal
Stemning Ludo

Elsker konseptet: EAT AND REPEAT

Sjekk ut siden til Restaurant Ludo

Alle de flotte bildene er tatt av Haakon Hoseth. Sjekk ut Haakon sin Instagram Profil.