Takk for all støtten i 2020 og jeg gleder meg til neste år.

Jeg har aldri før opplevd en pandemi og krysser fingrene for at det aldri skjer igjen når vi er ferdig med dette.

2020 er et år jeg aldri vil glemme både på godt og vondt. Jeg har aldri før opplevd en pandemi og krysser fingrene for at det aldri skjer igjen når vi er ferdig med dette. Når Norge stengte ned i mars kom dette som et sjokk på meg som for alle andre. De neste dagene satt jeg bare å tok i mot avbestillinger på alle mine planer og oppdrag. Det meste av mitt inntektsgrunnlag ble borte på et par dager. Etter å ha tørket bort tårene hadde jeg ingen andre valg enn å begynne å tenke nytt.

Allerede første søndagen begynte jeg med de direktesendte gratis matkursene og støtten var enorm!!! Disse sendingene har vært et høydepunkt for meg i 2020 og gitt meg mulighet til å spre matglede i tung tid for mange.

DSC 1332

Den nye vinserien min ble lansert i mai 2020 midt under pandemien. Her kan du lese mer om mine viner Gladkokkens viner Lanseringen ble helt annerledes enn hva jeg hadde planlagt, men dere har støttet meg og bestilt masse vin!! Uten alle som har gått til sitt lokale vinmonopol og etterspurt vinen min hadde det blitt vanskelig. Alle messer og andre arenaer for å vise frem vinen har vært stengt siden lansering.

Vinbilder hage 227 2

Jeg begynte samtidig å jobbe med den nye kokeboken. Å skrive en bok tar mye tid, men er også veldig hyggelig jobbing. Det er allerede ekstremt mange som har forhåndsbestilt den nye boken!!!! Boken kan bestilles her Gladkokkens oppskrifter . Jeg er ekstremt stolt av den nye kokeboken og håper dere også liker den!

Produktbilde ny kokebok

Trafikken på nettsidene økte veldig allerede fra mars og har vært økende hele året. Mot slutten av året var det over 500 000 unike brukere pr måned og jeg har nådd ut til ca 2 millioner matglade via web og sosiale hver måned. Dette har gitt meg bedre muligheter for samarbeidspartnere og sponsorater. Jeg har landet flere spennende avtaler og gleder meg til å jobbe videre med mine samarbeidspartnere i 2021.

Skjermbilde 2020 10 27 kl 09 18 40

Jeg er og vil alltid være ekstremt takknemlig for all støtten dere har gitt meg i 2020. Uten dere ville Gladkokken ikke vært mulig og min drøm om å spre matglede stoppet opp som så mange andre virksomheter.

Når jeg ser tilbake på 2020 er jeg stolt at jeg har kommet igjennom dette året, jeg har lært meg mye nytt og mange nye erfaringer. Selv vanskelige tider kan endres til noe bra hvis man tørr å satse!!

DSC 1066 2 kopi

2021: Jeg ser lyset i tunnelen!!!! Denne romjula har allerede vaksineringen begynt og jeg gleder meg så ekstremt til at samfunnet kan gå tilbake til en mer normal hverdag. Jeg har mange spennende planer og skal fortsette med å spre masse matglede!!! Tusen takk igjen til alle som følger og støtter meg.

IMG 1741