Gladpost Januar - På tide å bli kvitt noen "coronakilo"

Ut på tur aldri sur!

Når alle trodde at lysere tider var på vei kom nye begrensninger og større sosial nedstengning enn tidligere. Starten på 2021 har ikke vært bedre enn 2020, men jeg ser frem til en mer normal hverdag. Det er rart hvor mye man savner å møte venner i sosiale lag, gå ut på restaurant for en bedre middag eller bare en god klem. Det fine er at jeg tror alle vil verdsette de tingene de fleste tok som en selvfølge når corona er ferdig.

Jeg hadde etter 2020 lagt på meg noen "coronakilo" og følte at formen ikke var på topp. Så jeg bestemte meg for at 2021 skulle starte annerledes. Jeg har gått på tur 28 dager i januar!!! Jeg prøver å gå opp mot 10 km hver dag og dette tar meg ca 2 timer. Jeg prøver å gå i høyt tempo og varierte løyper. Det har vært utrolig deilig og komme seg ut av "hjemmekontoret" og frisk luft og sollys er som balsam for sjelen. Enten jeg går å prater med venner eller alene så gir denne tiden meg energi og gjør meg enda mer kreativ. Jeg har også spist sunnere enn vanlig og droppet godteri/snacks på hverdager. Resultatet er jeg ganske så stolt av!! Jeg har gått ned over 6 kg og føler meg i langt bedre form en slutten av forrige året.

4 D9 C455 D F738 48 B2 9 AB6 B93 B2035 FC2 F

Forhåndssalget av den nye kokeboken har vært fantastisk!! Utrolig mange har bestilt boken og jeg gleder meg veldig til den kommer fra trykkeriet nå i februar. Denne boken er jeg utrolig stolt av og for de som venter på denne i posten er jeg sikker på at denne boken kommer til å spre mye glede og gode måltider i 2021. Jeg gleder meg veldig til jeg skal ned til Norli og signere alle bøkene som er bestilt. Dette blir litt av en økt. Jeg regnet kort på at om jeg brukte ca 30 sekunder pr bok ville jeg sitte i langt over en arbeidsdag kun å signere bøker. Jeg kommer til å bli sliten i armen, men for en glede. Boken kan fortsatt forhåndsbestilles med det gode tilbudet. 50 kroner rabatt, fri frakt og eksklusiv invitasjon. Her er link for å bestille Kjøp Gladkokkens beste til hverdag og fest

Skjermbilde 2021 01 28 kl 14 49 37

Lørdagskveld med Gladkokken har vært en stor suksess! Pga av nedstigningen har jeg arrangert gratis direktesendte matkurs to ganger i januar. Jeg har fått med meg artister og det har vært veldig gøy. Støtten fra dere har vært enorm og jeg må innrømme at jeg blir nesten rørt til tårer når jeg sjekker Vipps etter sending. Dere er fantastiske støttespillere for meg alle sammen. Hvis nedstigningen fortsetter så blir det sikkert flere sendinger i februar da jeg forstår at dette har vært viktig og sprer glede for så mange.

Jeg har også gjort flere private matkurs med underholdning for bedrifter. Så hvis dere ønsker noe sosialt i din bedrift så ta gjerne kontakt på gladkokken@gladkokken.no for et tilbud.

DSC 0806
C79 F9 E4 F B51 A 461 D 8 FDA E9 FB2604 E376

Snart kommer enda en ny vin i Gladkokken serien og denne er magisk god! En herlig rosévin fra Provence området i Frankrike. Den er planlagt lansert i mars 2021. Dette gleder jeg meg veldig til og håper dere fortsetter å bestille mine viner på Vinmonopolet. Jeg legger med en link her hvis du ønsker å lese mer om dem eller bestille. Gladkokkens viner

Gladkokken Samtliga 200227 kopi

Jeg har vært heldig å fått litt oppmerksomhet i media i januar også. Den komme en stor artikkel om Gladkokken i neste utgave av Maison mat og vin og jeg har gjort et stort intervju med Foreldre og barn. Jeg jobber også med et veldig spennende prosjekt jeg håper går i orden og da skal dere være de første som får høre om dette.

Skjermbilde 2021 01 31 kl 13 42 38

Januar har vært bra for meg på flere områder og jeg er mer positiv enn på lang tid. Jeg gleder meg så utrolig mye til corona er ferdig å vi kan gå tilbake til en normal hverdag! Hold motet oppe alle sammen vi er på oppløpssiden og snart i mål.