Gladpost april - Den nye kokeboken og en digital hverdag

Nå er våren på vei!

Nå nærmer det seg vår og det er virkelig lys i tunnelen. Personlig er jeg veldig glad vi er ferdige januar, februar og mars og at det nå går mot vår. En lysere tid med varmere vær og matlaging ute.

Salget av den nye kokeboken har vært fantastisk!! Boken gikk rett til topps på den offisielle bestselgerlisten og tilbakemeldingene fra dere har vært fantastisk. Hvis du ikke har sikret deg den enda håper jeg at du bestiller deg en kokebok. Det er en veldig fin måte å støtte meg og gjør det mulig å fortsette å dele gratis oppskrifter og mat. Hvis salget blir bra får jeg også mulighet til å komme med flere kokebøker senere. Gladkokkens Beste til hverdag og fest

Skjermbilde 2021 01 28 kl 14 49 37

Det har vært hektisk digitalt for meg på starten av dette året. Det har vært mange livesendinger både gratis og for bedrifter. Jeg føler det er viktig å kunne spre glede og positivitet i denne tøffe tiden for mange.

Jeg har også gjort flere private matkurs med underholdning for bedrifter. Så hvis dere ønsker noe sosialt i din bedrift så ta gjerne kontakt på gladkokken@gladkokken.no for et tilbud.

DSC 0806
C79 F9 E4 F B51 A 461 D 8 FDA E9 FB2604 E376

Jeg gleder meg så utrolig mye til corona er ferdig å vi kan gå tilbake til en normal hverdag! Hold motet oppe alle sammen vi er på oppløpssiden og snart i mål.

Skjermbilde 2021 01 31 kl 13 42 38