Sponset av Epoq kjøkken

Mitt nye kjøkken - Tips, triks og gode råd

Hvordan få ditt drømmekjøkken!

Som sikkert mange har sett har jeg akkurat fått et helt nytt og flott Epoq kjøkken her hjemme!

Hva er viktig å tenke på når du skal velge og bygge nytt kjøkken. Her skal jeg komme med noen gode tips, råd og triks for å skape ditt drømmekjøkken.

Bokhylle

Plassering av kjøkkenet: Hvor i rommet eller etasjen hadde det vært ideelt å ha et kjøkken. Selv om du skal bytte kjøkken er det ikke alltid at tidligere plassering er den optimale. Jeg byttet plassering på kjøkkenet for å få en åpen løsning mot spisestue og bedre lysforhold på kjøkkenet.

Kjokken

Valg av kjøkkenleverandør: Jeg var å tittet på flere leverandører og bestemte meg ganske tidlig for at det var Epoq jeg ønsket. De hadde mange ulike typer av kjøkken og masse smarte løsninger som passer meg perfekt. Jeg har hatt lyst på et mørkt kjøkken og forelsket meg i Black ash serien til Epoq. Det er et sort matt kjøkken med litt spill og et materiale som jeg slipper å vaske hele tiden for at det skal se rent og pent ut.

Utforming av kjøkkenet: Jeg jobber som matblogger og kokebokforfatter og tilbringer derfor veldig mange timer på kjøkkenet i løpet av en uke. Kjøkkenet er for meg hjerte i huset og der jeg både skal jobbe, være sosial med familie og venner og nyte gode måltider. Det er viktig for meg at kjøkkenet er praktisk bygget opp med smarte løsninger og et sted jeg både lager mat og koser meg. Etter jeg hadde bestemt meg for leverandør og type kjøkken dro jeg til Elkjøp på Skøyen og satt meg ned med en dyktig kjøkkenkonsulent. Jeg hadde med en liste med ting jeg ønsket og en ide om hvordan kjøkkenet skulle bli. Å få god hjelp av noen som er dyktige å jobber med dette er en nøkkel for et vellykket resultat. Selv med mange gode ideer fikk jeg utrolig mange gode tips og hjelp for å tilpasse mitt drømmekjøkken.

Tegn digg kjokken

Skal du bygge kjøkkenet selv eller få hjelp: Det skal være mulig å bygge dette opp selv, men jeg er så utrolig glad for at jeg investerte i at noen profesjonelle skulle sette opp kjøkkenet. Jeg valgte da Montera og er ekstremt fornøyd med jobben de gjorde. Et kjøkken kommer i ekstremt mange små deler og jeg tror ikke jeg hadde klart dette selv. Tusen takk for fantastisk hjelp Montera.

IMG 6748
IMG 6776

Hvordan velge gulv på kjøkkenet: Det er alltid et vanskelig spørsmål. Jeg fikk veldig god hjelp av Thaugland og brukte deres gulvguide. Jeg har nok et over gjennomsnittet hard bruk av gulvet på kjøkkenet så jeg valgte et flott laminatgulv. Dette er veldig slitesterkt og har lang garanti. Jeg har også valgt varmefolie på gulvet under laminaten noe som gir en veldig behagelig følelse når du går på gulvet. Her kan du sjekke ut Gulvguiden fra Thaugland

Her kan du se flere bilder av kjøkkenet og løsninger jeg har valgt.

Kjokken
Kjokkensone
Varmt vann
Stikkontakt
Smart hjorne hoyde
Oljeskap
Mat
Kjoleskap

Du kan se film av hele prosessen og lese mer om hvordan De Lilla hjalp meg med denne prosessen. Mitt drømmekjøkken er ferdig - Oppussing med De Lilla.

Her kan du se VG sin artikkel med video av flere av funksjonene jeg har valgt: Gladkokkens kjøkken i VG

Skjermbilde 2022 11 29 kl 20 07 58

Jeg elsker mitt nye kjøkken og håper dette har gitt deg noen gode tips, ideer og tanker hvis du skal bygge nytt kjøkken. Lykke til.

Gladkokken2