Sponset av De Lilla

Mitt drømmekjøkken er ferdig - Oppussing med De Lilla.

Jeg elsker mitt nye kjøkken!

Dette er DEL 2 av mitt oppussingsprosjekt sammen med De Lilla. Her kan du se det ferdige resultatet. Du kan lese om oppstarten av prosjektet og se bilder i denne artikkelen Oppussing av kjøkken med De Lilla - Nå skal jeg lage mitt drømmekjøkken!!

Først må jeg få gi masse skryt til De Lilla! Jeg har aldri vært med på en oppussing som har gått så smertefritt og helt i henhold til tidsplanen. Dette er den store fordelen med å engasjere et profesjonelt selskap som holder i hele prosessen. De har hatt ansvaret for snekkere, malere, elektrikkere og rørleggere. Så min dialog har vært så enkel og grei med min prosjektleder. Jeg kan på det varmeste anbefale De Lilla hvis du skal i gang med et prosjekt hjemme!

De Lilla 11

Dette har vært et utrolig effektivt prosjekt, noe som var veldig viktig for meg siden jeg er over gjennomsnittet avhengig av et fungerende kjøkken. Fra vi startet til det nå står ferdig tok det kun 1 måned selv om vi byttet plassering av kjøkkenet, måtte trekke om det elektriske og bytte rør og avløp.

De Lilla
De Lilla 13

Valg av farger og belysning. Kjøkkenet hadde jeg bestilt fra Epoq kjøkken før prosjektet startet og ga tegningene til De Lilla ved oppstart av prosjektet. Det måtte gjøres noen tilpasninger for å få dette til å passe helt perfekt og dette løste De Lilla på en rask og effektiv måte. Valg av farger synes jeg er vanskelig og er derfor veldig glad at jeg fikk litt i hjelp på dette området i planleggingsmøte i forkant av oppstart. De Lilla har lang erfaring fra ulike prosjekter og sammen fant vi fargekoder som kunne passe. Et godt tips er å male prøvene opp så du kan vurdere de på veggen hjemme før du velger. Jeg er utrolig fornøyd med valget av farger. På spistestueveggen har jeg valgt en matt sort farge og veggen fra spisestue til kjøkken en mørk grønn farge. Jeg fikk også råd om å male taket sort inne i selve kjøkkenet og dette ble så utrolig fint sammen med det mørke kjøkkenet, muren og grønnfargen på veggen.

Smeg bilder kjokken 7

De Lilla hjalp også til med belysning og kom også her med gode løsninger. Jeg ønsket lys som ser stilig ut og er fint når du bruker kjøkkenet, men med mulighet for bedre belysning når jeg filmer eller tar bilder. Her ble det valgt sort lyskinne og spotbelysning. Taklampe over spisebord + spotlamper over benk og langs spisestueveggen. Jeg har også integrerte fotolys i himling som gjør jobben min mye lettere når jeg filmer fra kjøkkenet. Detaljene med de sorte bryterne på den sorte veggen gir et helhetsinntrykk som ble veldig fint!

IMG 7278

På gulvet valgte jeg laminat fra Berry Alloc med varmematter under. Dette ser veldig fint ut, er slitesterkt og gulvvarmen gir en veldig god følelse når man går på gulvet.

På bakveggen la jeg steinfliser som gir en god varme og en flott bakgrunn når jeg filmer og tar bilder.

GK kjokken

Alle hvitevarene er fra Smeg og jeg valgte sorte hvitevarer med kobberdetaljer. Kobberdetaljene fra hvitevarene har jeg også tatt igjen i blandebatteri og håndtak på kjøkkenet.

GK kjokken 4
GK kjokken 6

Som oppsummering vil jeg si meg utrolig fornøyd med resultatet og det har gått så bra med hjelp av De Lilla. Tusen takk! Nå gleder jeg meg til å bruke kjøkkenet videre og lage masse deilig mat til både venner og følgere i tiden fremover. Her kan du se en video av hele prosjektet på 1 minutt.

GK kjokken 7