![](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=8d5cb29f95e1a62e063ace5f0ff1573c 700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=87ae5adf7c7f84dcc6e1ed63f916f24e 800w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=522e8a39800d46836c88b6df55bc3e21 900w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=bec39992aad50e58809e96cd0b240c44 1000w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=8e5b40bff19e5d80aaeb985a22161dd6 1100w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=4b7fa0d383dda009928b65daf011a7e8 1200w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=088f8a91f337e80339050a4786829a85 1300w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=2a6c6cce102a3cdb78f265266d395e0b 1400w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=63c3d1150f7d2b03c405c03cfd532e26 1500w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=9304e460d626b79a9bc9a51340ba9f4c 1600w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=d1fbc36918e87d64b83a04bf8fde0a86 1700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0814-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=157ed7c295c2e207c599ef22b2f809a2 1800w)
Biffsandwich med hvitløksbrød - Dette er så godt!!
Så mye gode smaker klemt mellom to hvitløksbrød.
Ingredienser
Dressing
- 2 ss majones
- 1 ss dijon sennep
- 1 ts siracha chilisaus
- salt og pepper
Marinade kjøtt
- 2 ss olivenolje
- 1 ss eplesidereddik
- 1 ts oregano
- 1 ts spisskummen
- salt og pepper
Biff sandwich
- 4 skiver loff
- 100 gram champignon
- 3 stk løk
- 200 gram ytrefilet
- 6 skiver Jarlsberg ost (modnet)
- 8 skiver sylteagurk
- 2 stk hvitløksfedd
- Smør til steking
- salt og pepper
Å lage sandwicher synes jeg er gøy og du skal lete lenge etter en bedre lunsj. Denne biffsandwichen har supertynne skiver av biff, smeltet ost, dressing, brunet løk, stekte champignon og syrlige sylteagurk. Alt dette klemt mellom to hvitløksbrød blir en fantastisk biffsandwich.
![Dsc 0779](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0779.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=7cd677ade9d522787b797fccf9d9a207)
Steg 1
Jeg legger kjøttet i fryseren i ca 30 minutter. Da blir det mye lettere å skjære syltynne skiver av biff. Bland sammen ingredisene til marinaden, skjær opp biffen og legg i marinaden. Bland godt sammen og la stå i minimum 30 minutter.
![Dsc 0741 5](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0741-5.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=989ab6ba7004b7449a5ee0527c282a9f)
![Dsc 0747 2](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0747-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=a622e1ff173183aaea7d1490add3e594)
![Dsc 0750](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0750.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=4f4c01a182d9b6d9a70f15590c733b6b)
Steg 2
Jeg starter med løken for det tar litt tid. Hell litt smør i en panne og kutt opp løken i strimler. Tilsett litt salt på løken og stek på medium varme til du får en gylden og fin løk.
![Dsc 0754](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0754.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=ee26e62d6faeb2611a117b48efc716ca)
![Dsc 0770 3](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0770-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=244bf7a7f013ef94a2dff71c8120f8c6)
Steg 3
Smelt smør i en stekepanne sammen med knuste hvitløksfedd. Hvis du har noen urter som timian, oregano eller liknende legg gjerne litt av dette i smøret også. La smøret stå i ca 10 minutter på medium varme så det får en god smak av hvitløk. Dypp brødene i det gode smøret og legg over i en stekeform. Stekes med grillelement i ovnen til de blir crispy og gyldne i fargen.
![Dsc 0764 5](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0764-5.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=6016489b41a2fa7d7e0023f79f945fe1)
![Dsc 0766 3](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0766-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=84a11606accca5ba5e461f0fdc920f3f)
Steg 4
Stek soppen sammen med litt smør, salt og pepper til passe konsistens. Legg over i en skål.
![Dsc 0773 3](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0773-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=b49fbde5972c550d7ef1adb55e830824)
Steg 5
Bland sammen ingrediensene til dressingen og rør godt.
![Dsc 0760 2](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0760-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=e9d59e6256b59ad7b30721d032c83e9e)
![Dsc 0763 2](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0763-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=f2a4c204a07a1c5a392cf2c579c2dd00)
Steg 6
Stek biffen raskt på høy varme. Legg i osten og bland sammen. Kutt opp noen sylteagurk. Nå er sandwichen klar for å monteres.
![Dsc 0785 2](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0785-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=76fa4fcbcbb87bc7f3208a47ac276e23)
Steg 7
Start med å smøre godt med dressing på en av hvitløksbrødene. Legg på rikelig med brunet løk, stekt sopp og sylteagurk. Topp med masse av den gode biffen. Her skal man være gavmilde med mengden så det blir en skikkelig sandwich.
![Dsc 0789 3](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0789-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=b8c70bb6bd594eb79578931e8459b66a)
Steg 8
Avslutt med litt ekstra dressing på toppen og legg det andre brødet på toppen. Klem litt sammen. Nå kan du nyte en utrolig god biffsandwich akkurat sånn jeg liker den. Lykke til.
![Dsc 0794 2 4](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0794-2-4.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=c9efc4a335865a8fd6a3630943173741)