Dette grilltrikset må du lære deg!! - Min favorittgrønnsak på grillen.
Nå er varmen kommet og de fleste har allerede funnet frem grillen. Jeg griller veldig mye forskjellig, men dette er min favoritt frukt på grillen!
Ingredienser
- 1 stk stor moden ananas
- brunt sukker
- cayenne pepper
- naøytral olje
Trikset med å strø over brunt sukker og chilipulver gir karamelliserte ananas. Passer ypperlig til svin og kylling. Her viser jeg deg hvordan du lager karamellisert ananas på grillen.
Steg 1
Start med å skjære av toppen og bunnen. skjær deretter av skallet ned langs sidene på Ananasen.
Steg 2
Skjær opp i skiver og legg utover et brett eller en tallerken.
Steg 3
Start med å gni på litt nøytral olje, strø over litt brunt sukker og cayenne. Gjør dette på begge sider. La de hvile litt før de blir slengt på grillen.
Steg 4
De skal bli myke og gode. Dette tar ca 5-10 minutter avhengig av hvilken varme det er på grillen. Enkelt og veldig godt! Lykke til.