Fylte Paprika - Deilig kjøttfyll og gratinert med ost!
Paprika blir ikke så mye bedre enn når de er fylt med kjøttfyll og gratinert med ost!
Ingredienser
- 2 stk røde paprika
- 400 gram karbonadedeig
- 1 stk løk
- 1 stk rød chili
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 ss creme fraiche
- 1 ss nøytral olje
- 100 gram revet ost
- salt og pepper
Dette er en rask og god middag som er populær for store og små. Å fylle grønnsaker for så å steke de i ovn gir en veldig god smak og mulighetene er mange. Her er det mulig å prøve mange forskjellige varianter, men dette er et godt utgangspunkt. Server gjerne en frisk salat og litt god brød ved siden av.
Steg 1
Start med å finne frem en stekepanne med litt høye kanter. Tilsett litt nøytral olje og sett på ganske høy varme. Legg i karbonadedeigen og stek.
Steg 2
Når kjøttdeigen begynner å bli ferdig stekt tilsetter du finhakket løk, squash og chili. Stek til løken begynner å bli myk. Krydre med salt og pepper.
Steg 3
Tilsett de hermetiske tomatene og creme fraiche. Smak til med salt og pepper. La småkoke i 10 minutter.
Steg 4
Del paprikaen i 2 og fjern kjernen. Det er smart å lage et lite snitt på baksiden av skallet for da ligger de veldig stødig når de skal stekes etterpå.
Steg 5
Fyll opp paprikaene med kjøttfyllet og topp med revet ost. Sett i ovnen og la steke i 10 minutter på 230 grader til osten har blitt fin og gylden. Server gjerne sammen med salat og godt brød.