![](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=2cb7e145093bfc0e9fa034fe5cc28015 700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=8dc6bdf28617d622b7bfa818d0a532da 800w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=dc4625ce3c114df883f1f64897a49835 900w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=e027fdcc95633f156fffb490bde19424 1000w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=3b6d96b2285954997de97185fd7d4c0e 1100w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=4b51b967025e1a3103c392fd57eecabb 1200w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=d8c9c6f59d879152532096d74c4f3825 1300w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=c3f20b75ebba03d6f60d27a3fff6445a 1400w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=f8d3164681ab3c5dd0467e94f5322067 1500w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=58800d82a2d705cb97cbdcbce75324c1 1600w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=74c09370c5b5013527f095563af22c27 1700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=acc871ade0a0afa9a5d1e738c59f0476 1800w)
Fylte Paprika - Deilig kjøttfyll og gratinert med ost!
Paprika blir ikke så mye bedre enn når de er fylt med kjøttfyll og gratinert med ost!
Ingredienser
- 2 stk røde paprika
- 400 gram karbonadedeig
- 1 stk løk
- 1 stk rød chili
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 ss creme fraiche
- 1 ss nøytral olje
- 100 gram revet ost
- salt og pepper
Dette er en rask og god middag som er populær for store og små. Å fylle grønnsaker for så å steke de i ovn gir en veldig god smak og mulighetene er mange. Her er det mulig å prøve mange forskjellige varianter, men dette er et godt utgangspunkt. Server gjerne en frisk salat og litt god brød ved siden av.
![Dsc 0844](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0844.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=f3cd6ebb019ac9865a3bd87ea7b6ff35)
Steg 1
Start med å finne frem en stekepanne med litt høye kanter. Tilsett litt nøytral olje og sett på ganske høy varme. Legg i karbonadedeigen og stek.
![Dsc 0847](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0847.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=e724686a278fff4b35ec2d99acad6e4e)
Steg 2
Når kjøttdeigen begynner å bli ferdig stekt tilsetter du finhakket løk, squash og chili. Stek til løken begynner å bli myk. Krydre med salt og pepper.
![Dsc 0851](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0851.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=6acfe4aeed5812c41e8b061ad53baa74)
Steg 3
Tilsett de hermetiske tomatene og creme fraiche. Smak til med salt og pepper. La småkoke i 10 minutter.
![Dsc 0857](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0857.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=392c63d17236630b6feb87ba4021d296)
Steg 4
Del paprikaen i 2 og fjern kjernen. Det er smart å lage et lite snitt på baksiden av skallet for da ligger de veldig stødig når de skal stekes etterpå.
![Dsc 0858](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0858.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=b2534ed4fb96ce375b01171d0dffe8af)
Steg 5
Fyll opp paprikaene med kjøttfyllet og topp med revet ost. Sett i ovnen og la steke i 10 minutter på 230 grader til osten har blitt fin og gylden. Server gjerne sammen med salat og godt brød.
![Dsc 0881](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0881.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=c4047f0f2be30671932cbbaf51da2a0a)