Fylte Paprika - Deilig kjøttfyll og gratinert med ost!

Paprika blir ikke så mye bedre enn når de er fylt med kjøttfyll og gratinert med ost!

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk røde paprika
  • 400 gram karbonadedeig
  • 1 stk løk
  • 1 stk rød chili
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ss creme fraiche
  • 1 ss nøytral olje
  • 100 gram revet ost
  • salt og pepper
Ingredienser

Dette er en rask og god middag som er populær for store og små. Å fylle grønnsaker for så å steke de i ovn gir en veldig god smak og mulighetene er mange. Her er det mulig å prøve mange forskjellige varianter, men dette er et godt utgangspunkt. Server gjerne en frisk salat og litt god brød ved siden av.

Dsc 0844

Steg 1

Start med å finne frem en stekepanne med litt høye kanter. Tilsett litt nøytral olje og sett på ganske høy varme. Legg i karbonadedeigen og stek.

Dsc 0847

Steg 2

Når kjøttdeigen begynner å bli ferdig stekt tilsetter du finhakket løk, squash og chili. Stek til løken begynner å bli myk. Krydre med salt og pepper.

Dsc 0851

Steg 3

Tilsett de hermetiske tomatene og creme fraiche. Smak til med salt og pepper. La småkoke i 10 minutter.

Dsc 0857

Steg 4

Del paprikaen i 2 og fjern kjernen. Det er smart å lage et lite snitt på baksiden av skallet for da ligger de veldig stødig når de skal stekes etterpå.

Dsc 0858

Steg 5

Fyll opp paprikaene med kjøttfyllet og topp med revet ost. Sett i ovnen og la steke i 10 minutter på 230 grader til osten har blitt fin og gylden. Server gjerne sammen med salat og godt brød.

Dsc 0881