![](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=90a041920ff37d6b52b1594f9570c839 700w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=b8304647be9dc63322dc8935d59c6ce6 800w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=6285a74c08ae147f48b81a761a091dc9 900w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=493daff58d872bc6ddc40cb35cb7fe02 1000w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=257cb6f53091603fd26f88d55e550cf5 1100w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=5f0b1dddef09aa180c48ee6f6e7ff5b4 1200w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=831ed145e9a108bb6d90b7655c27cc55 1300w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=ea126d83788ce7636eed4f38129f2d5f 1400w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=a347234d6dbee09ae0c69ce75dc44f5a 1500w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=e12c1bd1a35252c07c1ebf6650af4fc1 1600w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=8aefa960cb5c6b4b51b8096f230cde0d 1700w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=089b7dadf41cca363231e98d4f7e1ae7 1800w)
Kylling og Chorizo pasta - Rask og deilig rett som passer både varm og kald
Oljen får nydelig smak av chorizo, hvitløk og chili
Ingredienser
- 600 gram kylling
- 200 gram chorizo pølse
- 1 stk squash
- 6 fedd hvitløk
- 2 ts chiliflakes
- 600 gram pasta
- 0,7 dl olivenolje
- 1 stk sitron (kun saften)
- 3 ss finhakket persille
Dette er en middag jeg har laget mange ganger. Jeg lager alltid ekstra mye for denne retten er nydelig også kald som lunsj eller matpakke. Oljen får så mye god smak fra chorizo, hvitløk. og chili og det er denne oljen som er sausen til retten. Her skal jeg vise hvordan jeg lager denne retten. Oppskriften har også videoforklaring du kan se nederst.
![Kylling og chorizo](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=9e844d24366619206786ced88b5a82a5)
Steg 1
Start med å finne frem en stor kjele som kan romme hele middagen til slutt. Hell i olivenolje og sett på medium varme. Kutt opp chorizo i terninger og tilsett i oljen sammen med chiliflakes. Stek i noen minutter til oljen har fått litt rødfarge og chorizoen begynner å bli sprø. Tilsett finhakket hvitløk og vent et minutt før du tilsetter kylling i skiver eller biter og squash. Stek til kyllingen er klar! Tilsett nå sitronsaften.
![Kylling og chorizo 2](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=aebaf40d40e29900a12968cf79bf0094)
![Kylling og chorizo 3](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=2700ce763c04e44c4b8908fe4accdabb)
Steg 2
Kok pasta etter anvisning på pakken i saltet vann. Hell av vannet og denne skal nå blandes sammen med resten. Tilsett pasta og finhakket persille og bland godt sammen så alt er dekket av den gode oljen. Smak til med salt og pepper etter ønske.
![Kylling og chorizo 4](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-og-chorizo-4.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=08fdd704d95a987567b7d21a2432f0c2)
Her kan du se en video av hvordan jeg lager denne retten.