Frozen Cremant cocktail - Sommerlig, avkjølende og friskt!

"Champagnesorbet" som kan nytes med sugerør!

Ingredienser

store cocktailglass

Slushisbiter med bobler.

  • 4 dl musserende vin
  • 1 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 ss lys sirup
  • 2 stk sitron (kun saften)
  • 2 dl musserende vin (når du blender)
  • 2 strimler sitronskall.
Ingredienser

Smaken av gode bobler passer hele året, men denne versjonene er perfekt å servere på en varm sommerdag. Jeg har tatt utgangspunktet i en klassisk champagnesorbet og funnet en metode så denne drinken kan serveres som en perfekt boblende slush og nytes med sugerør. Jeg anbefaler å bruke en fruktig og tørr musserende vin for å lage denne oppskriften og ikke en ekte champagne.

Steg 1

Mål opp ingrediensene og tilsett alt utenom musserende vin i en kjele. Kok raskt opp under omrøring så sukkeret smelter og du får en sukkerlake.

DSC 1833

Steg 2

Så fort væsken har kokt opp er det bare å skru av varmen og tilsette den musserende vinen. Hell væsken i en kald bolle og la avkjøle seg i kjøleskapet.

DSC 1841

Steg 3

Hell blandingen over i en stor frysepose (jeg bruker dobbel for å være sikker). Du kan også bruke isterningspose eller isbitformer. Sett i fryseren til den er frossen.

DSC 1843

Steg 4

Hell den frosne væsken i en blender. Tilsett mer musserende vin og kjør sammen til slush. Du kan justere tykkelsen på slushen med mere musserende vin.

DSC 1848

Steg 5

Hell over i glass, pynt med noen strimler av sitron og server! Lykke til.

DSC 1853