![](https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=b1002d49192f61a48262bea471af9311 700w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=b0474c47c342b5d1fce48bc09f50fae4 800w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=30ee55853ad6f8244c5b73352de3569c 900w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=1f5edcf61f077de29681aa15d8fbb11a 1000w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=be761f2d3704832124c5c5903b919480 1100w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=65d17910c7c175289383e0bdb0bc7d2f 1200w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=75371f09a0d1c69eac1d96392e8e4769 1300w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=4d7d4565d5931e331f5c66b8b0013909 1400w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=df271717cc0dbb0898a50520905710eb 1500w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=3c525f37a01a754839daba69318406c6 1600w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=087d146810391cd6af3b76040b7c4f83 1700w, https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=72ccf6edf38556d7bc66482a9ecbe1b9 1800w)
Frozen Cremant cocktail - Sommerlig, avkjølende og friskt!
"Champagnesorbet" som kan nytes med sugerør!
Ingredienser
Slushisbiter med bobler.
- 4 dl musserende vin
- 1 dl vann
- 2 dl sukker
- 1 ss lys sirup
- 2 stk sitron (kun saften)
- 2 dl musserende vin (når du blender)
- 2 strimler sitronskall.
Smaken av gode bobler passer hele året, men denne versjonene er perfekt å servere på en varm sommerdag. Jeg har tatt utgangspunktet i en klassisk champagnesorbet og funnet en metode så denne drinken kan serveres som en perfekt boblende slush og nytes med sugerør. Jeg anbefaler å bruke en fruktig og tørr musserende vin for å lage denne oppskriften og ikke en ekte champagne.
Steg 1
Mål opp ingrediensene og tilsett alt utenom musserende vin i en kjele. Kok raskt opp under omrøring så sukkeret smelter og du får en sukkerlake.
Steg 2
Så fort væsken har kokt opp er det bare å skru av varmen og tilsette den musserende vinen. Hell væsken i en kald bolle og la avkjøle seg i kjøleskapet.
Steg 3
Hell blandingen over i en stor frysepose (jeg bruker dobbel for å være sikker). Du kan også bruke isterningspose eller isbitformer. Sett i fryseren til den er frossen.
![DSC 1843](https://gladkokken.imgix.net/DSC_1843.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=f63fabef912eb6fe2a4ae17d9a6ea211)
Steg 4
Hell den frosne væsken i en blender. Tilsett mer musserende vin og kjør sammen til slush. Du kan justere tykkelsen på slushen med mere musserende vin.
![DSC 1848](https://gladkokken.imgix.net/DSC_1848.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=5e4a1e6d7c15a8086f5dfcbf518a6115)
Steg 5
Hell over i glass, pynt med noen strimler av sitron og server! Lykke til.
![Strand frozen 2](https://gladkokken.imgix.net/strand-frozen-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=ce1165b80fb2db66a1bfd8d0e85ba149)