Sponset av Frøya Salmon
Gravet villaks med gin - Her viser jeg deg hvordan
Å grave laks er ikke vanskelig. Det er faktisk mye enklere enn mange tror. Når du gjør dette selv kan du velge kvalitet på fisken og du kan selv legge til de smakene du liker.
Ingredienser
- 1 kg villaks
- 55 gram salt
- 45 gram sukker
- 1 bunt dill
- 1 dl gin av god kvalitet
Jeg har valgt å lage en ganske tradisjonell oppskrift med Villaks, men gin er sikkert litt uvant for mange. Jeg synes krydderne i gin passer ypperlig til denne retten. Det blir et litt nordisk smaksbilde. Kjøp en gin av god kvalitet. Det du ikke bruker til fisken kommer helt sikkert godt med til noen gin og tonic.
Steg 1
Det er veldig deilig å spare noen biter som du vakumerer og fryser ned til en senere anledning. Server gjerne sammen med hjemmelaget sennepsdressing eller litt eggerøre.
Lykke til :-)