Sponset av Season

Padron Poppers - Disse snacksene er så utrolig gode!

Crispy padron fylt med ost!

Ingredienser

stort fat
  • 1 pose Season Padron
  • 2 stk egg
  • 2 dl mel til panering
  • 2 dl brødkrum /panko til panering
  • rømmedressing
  • litt flaksalt
  • olje til fritering

Ostefyll

  • 200 gram kremost
  • 150 gram revet cheddar
  • 2 ss finhakket persille
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ts hvitløkpulver
Ingredienser

Når du setter frem disse på bordet kan jeg garantere at det blir populært. Sprø deilig padron fylt med ost. Her skal jeg vise deg hvordan du lager disse små herlighetene. Padron har blitt veldig populært og mange har prøvd å steke dem i litt olje med flaksalt, men padron er perfekt i mange andre retter også. Jeg har laget en video nederst i oppskriften hvor du kan se hele prosessen.

Syltet Padron 8

Steg 1

Start med å skylle av padron i kaldt vann og la tørke på litt kjøkkenpapir. Legg alle ingrediensene til ostefyllet i en bolle og bland godt sammen. Skjær et snitt under stilken og et på langs på hver padron. Fjern litt av frøene og fyll med ostefyllet. Prøv å lukke dem igjen og legg i fryseren i 15 minutter. Visp lett sammen eggene og legg i en bolle. Hell også mel og panko /brødkrum i hver sin bolle.

Padron Poppers 3
Padron Poppers 2
Syltet Padron 9

Steg 2

Dypp hver padron i mel, så egg og avslutt med panko /brødkrum. Legg over på en rist. Når du har panert alle sammen så sett de tilbake i fryseren i minst 15 minutter. Stek i rikelig med olje eller friter på ca 170 grader i 3-5 minutter. De er klare når de har en gylden utside og ostefyllet i midten er smeltet. Server rykende varme med rømmedressing eller en annen dipp du liker.

Padron Poppers 4

Her kan du se hvordan jeg lager denne deilige Padron snacksen.

Padron Poppers 5