![](https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=201360561ca713b94dd2c821055a5f13 700w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=9b08662ebd8c98936618e93aa7cd3fb9 800w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=938891e02d7dd6d2d512586df06b28d1 900w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=0a10ddaba1c815d7e5441912b86c4c1f 1000w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=33f6cec9cacacbc57f03db8f4f545216 1100w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=f9628d8e4d4a3d5b85f2e9862493027f 1200w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=7494e821a6864f292d00c168908ff72b 1300w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=dd768c51068d0d818d6254ad88e07b2e 1400w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=f1da2b593147b3fc011cb97180a7b998 1500w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=87f29e0cb17b30e8ff23ec429d30099c 1600w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=6ea087102dd5e464ef6850d6b6b428f2 1700w, https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-6.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=35c475f6633f4179a713386484e4e585 1800w)
Padron Poppers - Disse snacksene er så utrolig gode!
Crispy padron fylt med ost!
Ingredienser
- 1 pose Season Padron
- 2 stk egg
- 2 dl mel til panering
- 2 dl brødkrum /panko til panering
- rømmedressing
- litt flaksalt
- olje til fritering
Ostefyll
- 200 gram kremost
- 150 gram revet cheddar
- 2 ss finhakket persille
- 1 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 2 ts hvitløkpulver
Når du setter frem disse på bordet kan jeg garantere at det blir populært. Sprø deilig padron fylt med ost. Her skal jeg vise deg hvordan du lager disse små herlighetene. Padron har blitt veldig populært og mange har prøvd å steke dem i litt olje med flaksalt, men padron er perfekt i mange andre retter også. Jeg har laget en video nederst i oppskriften hvor du kan se hele prosessen.
![Syltet Padron 8](https://gladkokken.imgix.net/Syltet-Padron-8.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=6e8510b83c2b6ec884787cd302cd456b)
Steg 1
Start med å skylle av padron i kaldt vann og la tørke på litt kjøkkenpapir. Legg alle ingrediensene til ostefyllet i en bolle og bland godt sammen. Skjær et snitt under stilken og et på langs på hver padron. Fjern litt av frøene og fyll med ostefyllet. Prøv å lukke dem igjen og legg i fryseren i 15 minutter. Visp lett sammen eggene og legg i en bolle. Hell også mel og panko /brødkrum i hver sin bolle.
![Padron Poppers 3](https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=13f5f1f7abe0350bf3689d1c9db70375)
![Padron Poppers 2](https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=d19919a842ac4d7035f175fa8f186f78)
![Syltet Padron 9](https://gladkokken.imgix.net/Syltet-Padron-9.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=dc12d5ab6ea0a81ee68982ee723da718)
Steg 2
Dypp hver padron i mel, så egg og avslutt med panko /brødkrum. Legg over på en rist. Når du har panert alle sammen så sett de tilbake i fryseren i minst 15 minutter. Stek i rikelig med olje eller friter på ca 170 grader i 3-5 minutter. De er klare når de har en gylden utside og ostefyllet i midten er smeltet. Server rykende varme med rømmedressing eller en annen dipp du liker.
![Padron Poppers 4](https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-4.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=104ae5d71a1e554e7ea963f487d66a09)
Her kan du se hvordan jeg lager denne deilige Padron snacksen.
![Padron Poppers 5](https://gladkokken.imgix.net/Padron-Poppers-5.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=135a205a9c4f668310db9f54f963454c)