Pimientos de Padrón - En av de beste og enkleste tapasrettene!
Herlige små grønne chili med flaksalt!
Ingredienser
- 20 stk Padron chili
- 1 ss god olivenolje
- 2 fedd hvitløk (med skall)
- maldonsalt/ flaksalt
Dette er en av mine favoritt tapasretter. Dette er så enkelt, men allikevel så utrolig godt!! friske små grønne paprika/chili stekt på høy varme i litt olivenolje og flaksalt. Perfekt snacks eller som en del av et tapasbord.
Steg 1
Kjøp Padronchili og skyll dem godt i kaldt vann. La de tørke helt.
Steg 2
Finn frem en stekepanne (gjerne non-stick) og hell i litt god olivenolje. Jeg knuser et par hvitløksfedd med skallet på og legger i oljen. Dette for å gi en liten touch av hvitløk til smaken. Varm opp til høy varme.
Steg 3
Legg i padronchiliene og stek i 5-7 minutter på høy varme. Hold panna i bevegelse så de ikke brenner seg. De skal få litt mørke områder og "krympe" litt.
Steg 4
Legg over på et fat eller tallerken og strø over litt flaksalt. Nytes best rykende varme! Lykke til.