Fresende hvitløk, chili og scampi - prøv Gambas al pil pil på grillen!
Dette er en klassiker for mange når de er ute å reiser. Denne spanske tapasretten er utrolig god og den varmen oljen koker ofte når du får servert denne retten.
Ingredienser
- 8 stk scampi
- 6 fedd hvitløk
- 1 stk rød chili
- 1 ts tørket chilifrø
- 1 ss røkt paprikakrydder
- 1 ss smør
- 0,5 stk sitron, kun saft
- salt
- finhakket persille
Jeg synes det er en perfekt forrett når jeg griller. Denne retten smaker utrolig godt og oljen som blir i pannen er så god at det er smart å servere et godt brød til så du får med alle de gode smakene. Jeg har laget en video som viser hvordan du lager denne retten, men her er oppskriften:
Her viser jeg på God Morgen Norge på TV2 hvor enkelt du kan lage denne retten: https://www.tv2.no/v/1648785/
Dette er en skikkelig smaksbombe av en forrett. Ikke vær redd for å bruke mye hvitløk og chili. Oljen som blir igjen i panna er utrolig god. Server med et godt brød så alle gjestene får med seg den gode oljen. Lykke til.