Ukens drink - Watermelon Daiquiri - sommerlig og forfriskende

Denne drinken representerer noe av det beste jeg vet om sommeren. Vannmelon gir meg så mange gode sommerminner. Det var alltid med stor glede når jeg som liten fikk servert store vannmelonskiver på en varm sommerdag!

Ingredienser

drink
  • 3 ss fryst vannmelonterninger
  • 4 cl sukkerlake
  • 1 båt lime
  • 4 cl god rom
Ingredienser

Den milde og søte smaken, fristende røde fargen og en leskende følelsen. Det er sjeldent du ser et fat med vannmelon som ikke blir spist opp, det er rett å slett for godt. I denne ukens drink har jeg tatt med smakene og minnene fra barndommen og overført det til en fantastisk sommer drink. Watermelon Daiquiri har stått litt i skyggen av den mer kjente Strawberry Daiquiri, men nå er det på tide å kjøpe vannmelon og prøve denne himmelske sommerdrinken.

Steg 1

Watermelon Daiquiri er lett å lage, men for å få det beste resultatet trenger du litt forberedelser. Jeg ønsker at smaken av vannmelon skal være så fremtredende som mulig, derfor bruker jeg ikke isbiter, men fryser ned terninger av vannmelon. Her skal jeg vise deg den desidert letteste måten å lage terninger av en hel vannmelon. Legg vannmelon terningene i fryseren i minimum 2 timer.

Watermelon7
Watermelon6
Watermelon2

Steg 2

Når du har satt vannmelonen i fryseren er det på tide å lage sukkerlake. Dette gjøres enkelt med å koke opp like deler vann og sukker i en kjele. Kok i 1-2 minutter, skru av varmen og kjøl ned. Hell på en flaske eller liknende og sett i kjøleskapet. Sukkerlaken kan stå i kjøleskapet i mange dager.

Watermelon3

Steg 3

Rett før du skal servere gjestene tar du ut noen gode skjeer med Vannmelon og heller i en blender sammen med rom, limesaft og sukkerlake. Kjør glatt i blenderen og hell i et pent glass. Pynt med litt revet limeskall og en liten båt med vannmelon. Server og nyt en drink med smak av sommer.

Denne drinken er også veldig god uten alkohol.

Watermelon Front