Breddos Taco - Gladkokken spiser

Kan være Oslo`s beste taco!

Kokken Nud Duhdia har de siste årene gjort seg kjent i oslos restaurantverden og kommet med flere populære steder! I Mathallen Vulkan ligger en liten perle av en taco restaurant. Liker du autentisk taco er Breddos Taco et sted du skal besøke. Et avlangt lokale med åpent kjøkken og bord langs vinduet. Mexicansk musikk spiller fra anlegget og når været tillater det har stedet også uteservering hvor noen av rettene lages fra grillen. Her er det deilige, varierte og velsmakende taco til en hyggelig pris. I glasset kan du gjerne nyte et par mexicanske øl og en Margarita hvis du vil ha det ekstra gøy!

IMG 1161
IMG 1202

Jeg kom på mathallen en lørdag formiddag med en venn og hadde bestilt et bord. En veldig hyggelig servitør viste oss til bordet og kom med vann og menyen med en gang. Hun fortalte oss om de forskjellige rettene og kom med noen gode tips og anbefalinger. Jeg valgte ut 3 starters som skulle deles og i et par mexicanske øl.

Vi fikk hjemmelaget nachochips med guacamole, chips med en ostesaus og sprøstekte poteter med padron peppers. Dette var veldig godt!

IMG 1173
IMG 1169
IMG 1166

Til hovedrett tok vi hele tacomenyen på deling. Her får du 9 stk ulike taco for en veldig hyggelig pris av 450 kroner. Vi delte alle så jeg fikk smakt alle sammen. Til tacoen bestilte vi også en frozen Margarita.

IMG 1178
IMG 1180

Stappmett, men det var en dessert jeg hadde lyst til å teste. Churros med sjokoladedipp. Disse var herlige og varme sammen med en nydelig sjokoladesaus. Dette sammen med en kaffe var en perfekt avslutning på måltidet.

IMG 1197

Regningen for 2 personer kom på 1683 for flere starters, hele taco menyen og dessert. I tillegg hadde vi et par mexicanske øl hver, Margarita og en kaffe. Dette synes jeg var en veldig hyggelig pris!

IMG 1200

Oppsummering: Breddos tacos ligger i Mathallen Vulkan i Oslo. Et koselig sted med åpent kjøkken og mexicansk musikk. Jeg synes maten var variert og veldig god. Her er det godt utvalg av tacos som er vegetar, med fisk og med kjøtt. Gode og friske smaker og dette føles veldig autentisk for meg. I og med at dette ligger inne i mathallen har ikke restauranten egne toaletter, men du blir nødt til bruke fellestoalettene til mathallen hvis det er behov. Dette trekker litt ned for meg, men fordelen er at det er god stemning i mathallen i helgene og mange andre fristelser er like ved. Prisen når du er to personer var hyggelig og vi gikk ut både mette og glade en lørdag formiddag. Du kan se en video av mitt besøk her:

OPPSUMMERING: 51 av 60 mulige

  • Mat - Smak 9/10
  • Mat – Presentasjon 8/10
  • Lokaler og stemning 7/10
  • Servicen 8/10
  • Verdi for pengene 10/10
  • Opplevelsen 9/10