Kanpai - Gladkokken spiser

Japansk Izakaya og sushi i utrolig stilige lokaler!!

Lokalet til Kanpai ligger i et traffikert kryss rett ved Bislett og når de ser stedet utenfra er det ikke mye som tyder på at du snart skal føle du er på en autentisk Japansk Izakaya. Når du kommer inn døren går du ned en trapp og de flotte lokalene åpner seg. Dette stedet er allerede blitt veldig populært og jeg forstår veldig godt hvorfor. Jeg må si jeg ble veldig imponert over lokalet og har gitt "lokaler og stemning" 10 av 10 i min anmeldelse. Du kan se en video fra mitt besøk nederst i denne anmeldelsen.

IMG 1671
IMG 1700

Jeg hadde bestilt bord og kom alene denne dagen. Jeg ble godt tatt i mot og vist til bordet. Menyen består av ulike Izakaya retter og sushi. De hadde også et spennende utvalg av japansk inspirerte cocktailer og forskjellige typer sake og Japansk øl. Jeg valgte en syrlig cocktail med rom og chili. Denne var veldig god!

IMG 1684
IMG 1703

Første rett ut for meg var gyoza med kylling servert med soya. Disse var gode, men kunne gjerne hatt litt mer smak for min del.

IMG 1686

Så bestilte jeg fra sushimenyen en Maki dragon roll og 3 ulike nigiri biter. Dette var godt, men de manglet litt finesse. Maki dragon roll var den beste av dem og i passende store biter. Ikke imponerende sushi, men helt greit.

IMG 1690
IMG 1693

Så prøvde jeg en rett fra grillen. Kongekrabbe!! Jeg er veldig glad i kongekrabbe og blir overrasket når det er på menyen siden råvorekosten på kongekrabbe har skutt i været siste tiden. Kongekrabbe kloen var saftig og god, men de kunne gjerne spart seg for den over gjennomsnittet enkle salaten de hadde lagt ved siden av. Salaten minnet mer om de som er ferdigkuttet for restauranter i kjøledisken på Brobekk Storcash.

IMG 1707

Til dessert bestilte jeg fritert baobun med iskrem og bær. Liker du søtsaker kan det hende du elsker denne desserten, men for meg var det alt for mye søt sirup og endte med å spise iskremen og la mye av den andre ligge igjen.

IMG 1713

Oppsummering: Jeg elsket dette stedet. Lokalet og stemningen i seg selv er verdt et besøk. De har mange små retter og et hyggelig sted å gå ut å spise. Det var noen mangler ved maten som trekker ned, men Kanpai var bare 1 poeng fra å få en terningkast 5. Så liker du Japansk mat og stemning er dette å anbefale.

OPPSUMMERING: 44 av 60 mulige

  • Mat - Smak 7/10
  • Mat - Presentasjon 6/10
  • Lokaler og stemning 10/10
  • Servicen 7/10
  • Verdi for pengene 7/10
  • Opplevelsen 7/10

Kanpai - Gladkokken spiser