Sponset av De Lilla

Oppussing av kjøkken med De Lilla - Nå skal jeg lage mitt drømmekjøkken!!

For meg er kjøkkenet hjerte i huset

Nå begynner en prosess jeg har gledet meg utrolig mye til. Etter jeg for noen år siden gjorde mat og drikke til min jobb, tilbringer jeg veldig mange timer på kjøkkenet her hjemme. Når det forrige kjøkkenet ble laget hadde jeg ingen idé om at mitt kjøkken ikke bare skulle brukes til å lage mat, men fungere som studio for bilder og film og at det skulle være mine arbeidsplass. Så jeg har lenge ønsket å bygge mitt drømmekjøkken!

Dette er DEL 1 av min reise på vei mot mitt drømmekjøkken og jeg skal ta dere med på prosessen fra start til ferdig.

Jeg hadde mange ideer om hvordan mitt kjøkken skulle være og hva som er viktig for meg. Et veldig godt tips er allerede tidlig i prosessen få hjelp av profesjonelle. Når det skal gjøres endringer som går utover det kosmetiske anbefaler jeg alltid å få hjelp. Jeg skulle ikke bare bygge nytt kjøkken, men jeg skulle også flytte hele kjøkkenet. Det betyr endring av både rør, el og romløsning. Jeg hadde allerede hørt mye positivt fra venner som har brukt De Lilla og derfor tok jeg kontakt. De Lilla kunne bistå med hele jobben fra planlegging til ombygging med snekkere, elektrikere, rørleggere og malere. Å kunne forholde seg til en samarbeidspartner når du skal gjøre en stor oppussing er ikke bare veldig behagelig for meg som kunde, men utrolig effektivt. Jeg bestemte meg raskt for at det var De Lilla jeg ønsket å bruke og etter enn befaring og et møte startet prosessen.

Skjermbilde 2022 08 18 kl 10 31 27

Jeg fikk utnevnt en prosjektleder fra De Lilla som hadde ansvaret for prosjektet og sammen lagde vi en tidsplan. De Lilla kom med masse gode ideer og innspill for at jeg skulle få mitt drømmekjøkken. Så nå var alt klart for å starte dette prosjektet.

På avtalt oppstartsdag kom prosjektleder presis sammen med 3 kollegaer. Dette synes jeg som kunde var en utrolig betryggende og sammen gikk vi gjennom de ulike delene av prosessen. Du har sikkert sett noen av de 80 bilene med stor De Lilla logo på siden kjøre rundt i Stor-Oslo. Nå var det noen biler utenfor hos meg og prosjektet var i gang. Jeg må gi skryt for en utrolig hyggelig, effektiv og dyktig gjeng som har vært her den siste tiden. De jobber ryddig og veldig bra.

Jeg har også brukt mye tid på å finne kjøkkenet jeg hadde mest lyst på og som passet best inn hjemme hos meg. Jeg forelsket meg i et sort kjøkken fra Epoq. De har utrolig mange spennende og praktiske løsninger. Jeg hadde møte med kjøkkendesigner fra Epoq og også her fikk jeg mye gode tips for å få den beste kjøkkenløsningen. Det tok ikke lang tid før vi kom til enighet. Nå var tegningene klare og kjøkken i bestilling.

Det er et godt tips å ha kjøkkentegninger klare før du starter oppussing og riving. Jeg ga tegningene mine til De Lilla som da kunne hjelpe meg med rett plassering av sluk, avløp og alt det elektriske.

Her kan du se bildet av tegningene av det nye kjøkkenet før start.

Skjermbilde 2022 08 18 kl 10 19 46

Her skal jeg vise deg noen bilder fra starten av denne prosessen. Jeg skal ta dere med på hele reisen videre til kjøkkenet er helt ferdig. Jeg gleder meg så mye til nytt kjøkkenet og at oppussingen er ferdig. Det kommer snart en ny artikkel hvor du kan se det ferdige resultatet.

De Lilla
De Lilla 3
De Lilla 6
De Lilla 7
IMG 6448