Tagliatelle med Bacon, grønnsaker og pinjekjerner - en god hverdagsrett.

Jeg liker pasta veldig godt og det er noe jeg ofte lager på hverdager. Det er raskt å lage og smaken er populær blant store og små. Det kan være positivt med litt inspirasjon for å lage noen nye hverdagsmiddager.

Ingredienser

porsjoner
  • Tagliatelle, spagetti eller annen pasta
  • 1 boks soltørkede tomater
  • 1 stk løk
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk squash
  • 1 pk bacon
  • 0,5 stk sitron
  • pinjekjerner
  • parmesan
  • salt og pepper
Ingredienser

Denne retten synes jeg er veldig god og det tar ikke mer enn 15-20 minutter å lage. For å heve denne retten ytterligere avslutter jeg med litt revet parmesan og ferske urter, men det kan du selvfølgelig velge selv.

Steg 1

For å lage denne retten så raskt som mulig gjelder det å gjøre ting i riktig rekkefølge. Jeg starter med å sette på ovnen på 200 grader og finne frem en kjele til pastaen og fylle med vann. Finn frem et stekebrett, legg på bakepapir og legg baconet på papiret. Sett i ovnen med en gang.

Tagliatelle M Bacon 2

Steg 2

Finn frem en stekepanne og hell i litt nøytral olje. Sett ganske høy varme. Begynn å kutte opp løk og chili. Legg i pannen sammen med de soltørkede tomatene.

Taglaitelle M Bacon 3

Steg 3

Kutt opp squash og tilsett denne sammen med det andre i pannen.

Tagliatelle M Bacon 4

Steg 4

Når vannet koker tilsetter du pastaen og koker til den er al dente. Når pastaen nærmer seg ferdig tilsetter du pinjekjerner i stekepannen.

Tagliatelle M Bacon 5

Steg 5

Hell av vannet og tilsett pastaen i stekepanna. Rør godt rundt. Dette gjør at smaken fra oljen sprer seg godt rundt på pastaen.

Tagliatelle M Bacon 6

Steg 6

Ta ut baconet og kutt i litt mindre biter.

Tagliatelle M Bacon 7

Steg 7

Legg på en tallerken sammen med pastaen og strø gjerne over litt parmesan og urter. Server rykende varm! En deilig, litt annerledes og veldig god pastarett til hverdagen. Lykke til!

Tagliatelle M Bacon 1