Tagliatelle med Bacon, grønnsaker og pinjekjerner - en god hverdagsrett.
Jeg liker pasta veldig godt og det er noe jeg ofte lager på hverdager. Det er raskt å lage og smaken er populær blant store og små. Det kan være positivt med litt inspirasjon for å lage noen nye hverdagsmiddager.
Ingredienser
- Tagliatelle, spagetti eller annen pasta
- 1 boks soltørkede tomater
- 1 stk løk
- 1 stk rød chili
- 1 stk squash
- 1 pk bacon
- 0,5 stk sitron
- pinjekjerner
- parmesan
- salt og pepper
Denne retten synes jeg er veldig god og det tar ikke mer enn 15-20 minutter å lage. For å heve denne retten ytterligere avslutter jeg med litt revet parmesan og ferske urter, men det kan du selvfølgelig velge selv.
Steg 1
For å lage denne retten så raskt som mulig gjelder det å gjøre ting i riktig rekkefølge. Jeg starter med å sette på ovnen på 200 grader og finne frem en kjele til pastaen og fylle med vann. Finn frem et stekebrett, legg på bakepapir og legg baconet på papiret. Sett i ovnen med en gang.
Steg 2
Finn frem en stekepanne og hell i litt nøytral olje. Sett ganske høy varme. Begynn å kutte opp løk og chili. Legg i pannen sammen med de soltørkede tomatene.
Steg 3
Kutt opp squash og tilsett denne sammen med det andre i pannen.
Steg 4
Når vannet koker tilsetter du pastaen og koker til den er al dente. Når pastaen nærmer seg ferdig tilsetter du pinjekjerner i stekepannen.
Steg 5
Hell av vannet og tilsett pastaen i stekepanna. Rør godt rundt. Dette gjør at smaken fra oljen sprer seg godt rundt på pastaen.
Steg 6
Ta ut baconet og kutt i litt mindre biter.
Steg 7
Legg på en tallerken sammen med pastaen og strø gjerne over litt parmesan og urter. Server rykende varm! En deilig, litt annerledes og veldig god pastarett til hverdagen. Lykke til!