Margarita - Denne drinken gir gladstemning!

Endelig en dag med sol og da passer det jo perfekt med en Margarita. Det er litt uenighet om hvem som skal ha æren for denne drinken, men det som er sikkert at dette er en av de gamle gode klassikerene.

Ingredienser

drink
  • 4 cl Tequila
  • 2,5 cl Triple Sec (appelsinlikør)
  • 2 cl sitronsaft
  • salt og sitron til kanten av glasset
Ingredienser

Margarita inneholder kun tre ingredienser, men kommer i mange forskjellige varianter. Denne oppskriften er sånn jeg foretrekker å drikke en Margarita. Det er noe med smaken som fører tankene til sommer, sol og dans. Du skal være litt forsiktig med antallet, for når det kommer til drinker er dette en ulv i fåreklær. Her er det ikke blandevann og den serveres iskald. Prøv denne drinken, lukk øynene og fantaser deg sol og sommer!

Steg 1

Start med å sette glassene i fryseren eller kjøleskapet. På denne måten får du servert drinken i avkjølte glass og det synes jeg er veldig godt.

Finn frem en shaker og hell i Tequila, triple sec og sitronsaft. Gni forsiktig sitronskiven på toppet av glasset. Dypp deretter glasset i en tallerken med litt salt. På denne måten får du den fine saltkanten på glasset. Hell godt med isbiter oppi, sett på lokket og rist godt. Hell væsken igjennom en sil og rett i de avkjølte glassene. Server til glade mennesker med god musikk i bakgrunnen. Lykke til.

Margarita 2