Sponset av Frøya Salmon

Aburi sashimi av laks - Jeg elsker denne kombinasjonen av smaker!

Laks av god kvalitet, majones og hoisinsaus grilles raskt med gassbrenneren!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk Frøya Backloin
  • 1 stk vårløk
  • 0,5 stk rød fersk chili
  • Hellmanns majones
  • Hoisin saus
  • ristede sesamfrø
  • koriander
Ingredienser

Kombinasjonen av hoisinsaus og majones som raskt blir grillet er utrolig godt! Pynt med sesamfrø, vårløk og chili og du har en superfresh forrett eller snacks å servere. I denne oppskriften har jeg bruke Frøya Backloin. Her er kvaliteten så høy at det ikke er nødvendig å fryse for å spise rå. Backloin passer ypperlig når du skal lage sashimi.

Dsc 0362 4

Steg 1

Dette er en enkel og rask rett. Jeg har også laget en video som forklarer hvordan jeg gjør dette. Ta laksen ut av pakken og skjær tynne skiver på tvers av "strekene" marmoreringen i fisken som vist på videoen.

Dsc 0365 3

Steg 2

Legg pent på en tallerken i ønsket mønster. Du kan lage dette som et stort fat eller porsjonsvis som jeg har gjort i dag.

Dsc 0366

Steg 3

I dag har jeg gjort det enkelt å kjøpt Hellmanns majones og en ferdig Hoisin saus. Ta på noen gode striper på laksen med begge sausene.

Dsc 0368 2

Steg 4

Bruk en gassbrenner og grill raskt. Hvis du ikke har en gassbrenner kan du bruke grillelementet i grillen. Varm grillelementet i grillen på maks og grill i maks 1 minutt. Pynt til slutt med litt finhakket vårløk, koriander, sesamfrø og tynne skiver av rød chili. Nå er retten klar til å serveres. Lykke til. Her kan du se en video av hele prosessen.