Avokado Carbonara med bacon - Ekstremt god hverdagsmiddag!

Deilig kombinasjon av pasta, avokado og bacon!

Ingredienser

porsjoner
  • 200 gram spagetti
  • 1 pakker bacon
  • 2 stk eggeplommer
  • 2 ss kokevann
  • 50 gram revet parmesan
  • salt og pepper
  • Avokadosaus (se under)

Avokadosaus

  • 2 stk avokado
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 håndfull basilikum
  • 1 stk sitron (kun saften)
  • 2 dl fløte
Ingredienser

En herlig pastarett med avokado og bacon. Denne smakskombinasjonen er utrolig god. Denne retten tar også veldig kort tid å lage og er derfor perfekt hverdagsmiddag. Til denne serverer jeg en Munkholm original alkoholfri øl. Den passer ypperlig til hverdagsmiddager som inneholder pasta, kylling, lyst kjøtt eller salater. Det fine med Munkholm er at den kan nytes når som helst uten å bekymre seg for å kjøre bil eller dagen etter. En liten glede i hverdagen!

Munkholm hoy 2

Steg 1

Start med å skru på ovnen på 210 grader varmluft og finn frem en kjele. Fyll kjelen med vann og kok opp. Tilsett godt med salt i vannet og kok spagettien til den nesten er ferdig. Det skal være litt tyggemotstand i pastaen.

Munkholm hoy 4

Steg 2

Legg baconet på et bakebrett med bakepapir og stek til det blir gyldent og sprøtt. Dette tar +/- 10 minutter.

Munkholm hoy 3

Steg 3

Legg hvitløk, avokado, basilikum og fløte i en blender og kjør til en jevn masse. Når pastaen er ferdig kokt flytter jeg den over i en panne og tar med litt av kokevannet. Tilsett avokadosausen, eggeplommer og revet parmesan. Kutt det sprø baconet i biter og legg i samme formen. Bland godt sammen og smak til med nykvernet pepper og litt salt.

Munkholm hoy 5

Steg 4

Legg over på en tallerken og pynt gjerne med litt ekstra bacon, basilikum og noen dråper god olivenolje. Åpne deg en Munkholm Original og nyt en herlig middag. Lykke til.

Munkholm