Sponset av Grønn & Frisk

Babyspinat med blåmugg og kiwi - Sunn salat med deilige smaker!!

Så enkelt og så godt!!

Ingredienser

porsjoner

Salat

  • 1 pose babyspinat
  • 1 stk avokado
  • 3 stk vårløk
  • 1 stk agurk
  • 100 gram cashew nøtter
  • 150 gram blåmuggost
  • 1 stk lime

Honning vinaigrette

  • 2 ts dijon sennep
  • 1 ss honning
  • 0,5 stk sitron (kun saften)
  • 1 klype salt
  • 2 ss extra virgin olivenolje
Ingredienser

Det er mye som skal rekkes i løpet av en travel hverdag. Derfor er det fint at det finnes løsninger som bidrar til å spare tid. Med salater fra Grønn & Frisk får du ikke bare fersk kvalitetssalat – du slipper også kutting, vasking og kasting. Dermed kan du servere familien god og næringsrik mat hver dag. Denne smakskombinasjonen er veldig god og toppes med honningvinaigrette. Oppskriften har også videoforklaring litt lenger ned i oppskriften.

Babyspinat med blamugg

Steg 1

Hell først babyspinat i en bolle og kutt opp resten av ingrediensene. Husk å ta av skallet på kiwien før du kutter den i skiver. På avokadoen så klemmer jeg over litt limesaft så den holder den grønne fine fargen.

Babyspinat med blamugg 2

Steg 2

Legg alt i salatbollen og nå kan du lage dressingen. Bland alle ingrediensene til dressingen og rør godt sammen. Hell dressingen over salaten og nå er det klart til å serveres.

Her kan du se video av hvordan jeg lager denne retten.