![](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=95d491e5f877f6090a457e036dd74169 700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=c34bf81f348108da17362af7cb4de817 800w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=02ff202eda1a1ae54222ae9aea4ac8ad 900w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=652f6753a71e02eddae525dc148683ab 1000w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=e1ab08ce5690558bdc5d14cb26f55f11 1100w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=c410fe72142f440832330bbaa52db685 1200w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=40381236573aa918933ab78f368b058c 1300w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=2a9e045aaa3feac5c6410e754eba4227 1400w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=c587220842d0ad66ca856796c02be7ba 1500w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=7fe4582643e900a716dee5d47af748e8 1600w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=cb1ced716abe7cf173b607506548b50e 1700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=203544b47dfe7d4f6ac85d470b96067b 1800w)
Baconsvor + Kyllingfilet = de beste Kyllingnuggets
Baconsvor er en perfekte paneringen til kyllingnuggets!
Ingredienser
- 3 stk kyllingfilet
- 2 stk egg
- 1 dl hvetemel
- 100 gram baconsvor
- agurk
- salat
- ketchup
Kyllingnuggets er veldig populært blant de minste og det er veldig lett å lage selv. Denne oppskriften er rask å lage og kan enten serveres som middag med f.eks stekte potetbåter eller på et fat sammen med litt grønnsaker, salat og dipp. Metoden er veldig enkel og du trenger ikke noe fancy utstyr.
![Dsc 0788](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0788.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=ecc83f24491678d4ba467783344732f5)
Steg 1
Start med å skjære opp kylling i jevnt store biter.
![Dsc 0792](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0792.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=64a2590f4111a24a81f169da4e2a095c)
Steg 2
Putt baconsvoret i en blender og kjør raskt til det blir pulverisert.
![Dsc 0798 2 2](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0798-2-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=ccb753c1a55b7d35eac709dc498ef400)
Steg 3
Hell mel i en bolle og egg i en annen bolle. Visp eggene raskt sammen med en gaffel. Legg baconpulveret på en tallerken og du er nå klar for å lage nuggets.
![Dsc 0803](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0803.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=5776b55e0b7309760b0b0b56bcc9633d)
Steg 4
Rull kyllingbitene først i melet og rist av overflødig mel, Dypp kyllingen i eggemiksen og la renne av før du ruller den rundt i det gode baconsvorpulvereret.
![Dsc 0805 2](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0805-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=31c9434713da9595605f148afcc04adb)
![Dsc 0812](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0812.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=15d64d66b37f106c247048a60c09208f)
Steg 5
Finn frem en stekepanne og hell i litt nøytral olje i bunn. Sett på medium + varme og vent til oljen har blitt varm. Legg i kyllingen og stek i 2-4 minutter på hver side. Du kjenne at kyllingen er gjennomstekt når de blir litt hardere hvis du trykker på dem. Du kan også bruke termostat å sjekke hvis du vil. En temperatur på rundt 62 grader vil gi en ekstremt saftig kylling.
![Dsc 0815 3](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0815-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=6335b1686ae3dfe114f9b57d0ddd2351)
Steg 6
Legg på et fat sammen med litt salat, biter av agurk og strø over litt ekstra baconcrisp. Denne var middagen til sønnen min så da ble det ketchup som dipp, men her kan du selvfølgelig lage mer spennende dipper hvis du ønsker. Hvis du ønsker å lage i stand dette i forkant er det ikke noe problem. Legg de i en ildfast form og varm opp i ovn rett før servering. Lykke til.
![Dsc 0838 2](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0838-2_190318_130613.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=f9c7674ab8fb5425c89dc1f4a5aa04e3)