Blåmuggostdipp - en god dip til både kjøtt og grønnsaker

Denne dippen har deilig smak av blåmuggost og hvitløk!

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl creme fraiche
  • 150 gram blåmuggost
  • 1 ts olivenolje
  • 0,2 ts cayennepepper
  • 1 fedd knust hvitløk
  • 1 håndfull fersk persille
  • 1 ts hvitvinseddik
  • salt og pepper
Ingredienser

Jeg pleier å servere denne gode sausen til spicy kyllingvinger, men passer ypperlig til kuttede grønnsaker også. Liker du blåmuggost kommer du til å elske denne dippen.

Dsc 0386

Steg 1

Dette er en enkel oppskrift. Skjær av skorpen til osten og del resten av osten i biter. Legg i en bolle sammen med de andre ingrediensene og bland godt sammen med en gaffel. La stå i kjøleskapet i minimum 30 minutter før servering.

Dsc 0389 2
Dsc 0390 2