Bringebær og sitron sorbet - Enkelt, forfriskende og perfekt på en varm sommerdag!
Om sommeren er det perfekt med en god sorbet!
Ingredienser
- 8 dl SMAK bringebær og sitron limonade
- 2 ss Glukose
Den letteste metoden er å kjøpe en juice/limonade av veldig god kvalitet og du er nesten klar. Sorbet kan nytes som en del av en dessert eller alene. Det er enkelt å lage og trikset for den gode konsistensen er Glukose. Dette er en type sukker, men gjør underverker i en sorbet. Kjøp en juice eller limonade med den smaken du liker best og prøv deg fram. Har du en ismaskin gjør det jobben veldig mye lettere, men det fungerer også med en stålbolle i fryseren. Hvis du velger alternativet med en stålbolle i fryseren er det viktig at du rører i den hvert 20 minutt når sorbeten fryses ned..
Steg 1
Start med å måle opp juice i et litermål. Tilsett glukose og rør godt rundt.
Steg 2
Hell væsken rett i ismaskinen og sett på maskinen. Om 20 minutter vil sorbeten være klar.
Steg 3
Oppbevar i fryseren frem til servering. Jeg synes det er best å bruke en plastboks med lokk.
Steg 4
Lag fine kuler av sorbeten og server. Det er også fint med litt friske bær som pynt eller bare nyt akkurat som den er.
Steg 5
Her kan du se en video av hvordan jeg lager denne retten.