Disse kyllingvingene er så utrolig gode!!
Ingredienser
- 2 kg kyllingvinger naturell
- 1 bunt stangselleri
Krydderblanding
- 2 ss bakepulver
- 0,5 ss salt
- 1 ss røkt paprika
- 1 ts pepper
- 1 ts cayennepepper
- 1 ts hvitløkpulver
- 1 ts løkpulver
Buffalodressing
- 3 ss Heins Ketchup
- 3 ss smør
- 1 ss honning
- 1 ss hvitvinseddik
- 2 ts worchester sauce
- 1 ts hvitløkpulver
- 1 ts cayennepepper
- 0,5 ts salt
Blåmuggost dressing
- 3 dl creme fraiche
- 150 gram blåmuggost
- 1 ts olivenolje
- 0,2 ts cayennepepper
- 1 fedd knust hvitløk
- 2 ss finhakket persille
- 1 ts hvitvinseddik
- salt og pepper
Buffalowings med blåmuggostdressing og stangselleri er deilig comfortfood. I en Cosori airfryer lager du de på kort tid. Du kan sjekke film av hvordan jeg lagde dem litt lenger ned i oppskriften.
Steg 1
Start med å lage den kjente buffalosausen. Bland alle ingredienser i en kjele og kok opp. La kjøle ned og sausen er klar!
Steg 2
For å lage ostesausen blander alle ingredienser i en blender og kjører til en glatt dressing. Sett i kjøleskap frem til servering.
Steg 3
Krydre kyllingvingene med krydderblandingen og ta på noen dråper olivenolje. Sett inn i cosori arifryer på 215 grader i 18 minutter. Tiden vil variere litt på størrelsen på kyllingvingene. Kanskje trenger du litt ekstra tid. Du ønsker at de begynne å bli sprø på utsiden. Når kyllingvingene er klare heller du de i en bolle og tar på godt med buffalosaus. Bland sammen og server rykende varme sammen med stangselleri og den gode blåmuggostdressingen. Her kan du se film fra jeg lager disse på mitt utekjøkken.