Cottage Cheese Wrap - Enkelt, digg og masse proteiner!

Denne sunne oppskriften har viralt på internett!

Ingredienser

stor wrap
  • 400 gram Cottage Cheese
  • 3 stk egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts pizzakrydder
  • 2 ts olivenolje til smøring av bakeark.
Ingredienser

Denne er perfekt hvis du har lyst til å lage en deilig og sunn wrap/lefse! Fyll med gode smaker og du kan nyte et deilig måltid med god samvittighet. En wrap inneholder faktisk 76 gram protein. Det er 2 hovedingredienser i denne oppskriften og du tilsetter kun litt krydder etter eget ønske. Her skal jeg vise hvordan du lager denne.

Cottage cheese wrap

Steg 1

Finn frem blenderen eller stavmikser og tilsett 1 boks cottage Cheese (400 gram) sammen med 3 hele egg. Tilsett salt, pepper og pizzakrydder. Du kan selv velge ulike krydder for å gi forskjellige smak på det ferdige resultatet. Kjør i blenderen til den har blitt helt glatt. Finn frem et stekebrett (jeg brukte med små hull) og legg på bakepapir. Smør litt olivenolje på papiret så den ikke skal klistre fast.

Cottage cheese wrap 2
Cottage cheese wrap 3

Steg 2

Hell røren i formen og fordel i et tynt lag. Slå gjerne brettet noen ganger i benken for å få den helt jevn og fjerne eventuell luft fra røren. Sett i midten av en forvarmet ovnpå 170 grader varmluft. Jeg snudde brettet etter ca halv tid da de fleste ovner er varmere rett ved viften. Stek i 25-30 minutter. Tiden vil variere litt etter tykkelsen på røren og kvaliteten på ovnen.

Cottage cheese wrap 4
Cottage cheese wrap 6

Steg 3

Du kan fylle denne wrap`n med hva du ønsker, men jeg brukte litt pesto, salat, tomat, naturell kylling, parmesan og balsamico. En veldig god og næringsrik smakskombinasjon. Da er det bare å rulle den sammen! Del gjerne i to og du har et supert, proteinrikt og deilig måltid. Du kan også se en video av hvordan jeg lager denne på mine sosiale medier. Lykke til.

Cottage cheese wrap 5
Cottage cheese wrap front