Sponset av Apetina

Couscous med ost og grønnsaker - En rask og deilig middag!

En smaksbombe med grønnsaker og ost

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pakke Apetina Pesto
  • 2,5 dl couscous
  • 2,5 dl vann
  • 1 stk grønnsaksbuljong terning
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk tomater
  • 1 stk agurk
  • 2 dl granateplekjerner
  • 1 stk søtpaprika
  • litt fersk basilikum
Ingredienser

Couscous er nydelig og trekker til seg alle de deilige smakene du tilsetter. Dette er en rett du kan lage med minimalt kjøkkenutstyr. Jeg lager ofte couscous om sommeren og det er deilig som en egen rett eller som et tilbehør. At dette er både enkelt og tar kort tid er en bonus.

Steg 1

Mål opp riktig mengde couscous og legg i en bolle. Kok opp vannet og tilsett gjerne en litt grønnsakskraft i vannet. Når vannet koker opp heller du vannet over couscousen og rører raskt. Dekk til med plast og la stå.

Steg 2

I denne retten kan du bruke mange forskjellige grønnsaker. I denne retten er det best med grønnsaker du ikke trenger å koke for de skal tilsettes rå i retten. Finkutt alle grønnsakene og legg i en bolle.

Couscous Apetina 2
Couscous Apetina

Steg 3

Ta plasten av couscousen, rør rundt og hell i bollen med grønnsakene.

Steg 4

Ta Apetina osten med olje i bollen og bland sammen. Smak til med salt og pepper. Avslutt med litt friske urter og granateplekjerner. Nå er din couscous salat med grønnsaker og ost klar for servering. Lykke til.

Couscous Apetina over