![](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=aef7fd6d99151ab83c140248a54a2a8f 700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=148e7df8478a6e6e9dd5895bb2bb7726 800w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=0890136b15c501dedb01d7ff0cf63d1b 900w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=53fe410954f4ccf7772339690a60ee52 1000w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=9cc40dc536cc53d0cb350b56104d2fcc 1100w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=f1c9f81562d9877698c69846a556f1ac 1200w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=86588d39ded096d4647efb573cd0134c 1300w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=bb5cbd6fa63391db33b94b4d91cd6189 1400w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=3eac917afc44569e38dbb21e4e6c1a63 1500w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=dc7323e0e699bab46e964916c15661f1 1600w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=fda8d25197c15566bc81b3be0bbc5d7e 1700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=eff0e396725dc09e97e6e4fa2e006c90 1800w)
Cowboy Frokost - Spicy bønner, egg og pølser stekt i ovnen!
En spicy rett stappfull av næring!
Ingredienser
- 100 gram chorizo pølse
- 2 stk Sjalottløk
- 1 stk rød chili
- 1 fedd hvitløk
- 1 boks Heinz hvite bønner
- 1 dl Ketchup
- 1 ts dijonsennep
- 1 ts worchester saus
- 1 ts spisskummen
- 1 ts cayennepepper
- 2 stk egg
- 50 gram ost i terninger
- salt og pepper
- olje til steking
- finhakket persille
Denne frokost/lunsjen passer ypperlig dagen etter en fest, ute i skogen over bålet eller bare fordi du ønsker en deilig start på dagen.
Steg 1
Start med å kutte chorizopølsen i biter og stek i litt olje til den blir sprø. Her kan du selvfølgelig variere med andre sorter av pølser eller bacon.
![Dsc 0997 4](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0997-4.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=4ffde4a70fc990afc9a17ca5920a53e3)
Steg 2
Finkutt sjalottløk, hvitløk og chili og hell i panne sammen med pølsebitene. Stek i noen minutter til løken blir blank og myk.
![Dsc 0001](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0001_200215_124241.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=44b514cae292eee3d3ca5d9f5ec1db16)
Steg 3
Hell i bønnene, ketchup, dijonsennep, worchester og krydderne og bland godt sammen. Jeg liker den ganske så spicy, men du kan ta mindre cajennepepper hvis du ønsker en mildere versjon. Bland godt sammen.
![Dsc 0004 2](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0004-2_200215_124456.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=4d2412af8fac0e6b6b050cbc64ae019c)
![Dsc 0005 3](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0005-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=aa665b88286e029864d9c74636679922)
Steg 4
Knekk eggene og legg på toppen av retten. Legg på tomater og noen biter med ost. Sett hele stekepanna i en forvarmet ovn på 225 grader.
![Dsc 0007 3](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0007-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=2478a2f3996526fda76996265b55f585)
Steg 5
Stek i mellom 5-10 minutter til egget har blitt litt fastere og osten smeltet. Nå er retten klar. PS HUSK AT HÅNDTAKET NÅ ER GLOVARMT. Ta panna ut av ovnen og strø over litt finhakket persille. Server med ristet brød og nytes best rett fra panna. Denne retten er også perfekt å lage ute i naturen som en lunsj eller frokost rett på bålet. Lykke til.
![Dsc 0012 3](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0012-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=e11984252661f18d90970955c01ed694)
![Dsc 0021 4](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0021-4.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=92360e86f54edf5aa40e04a00a75b2cd)