Djevelegg - Disse fristende eggene har en overraskelse!

Djevelegg er veldig godt og populært på et koldtbord.

Ingredienser

stk Djevelegg
  • 6 stk egg
  • 6 ts romtemperert smør
  • 6 ts dijon sennep
  • 1 ss finhakket gressløk
  • tabasco
Ingredienser

Jeg husker første gang jeg fikk smake Djevelegg med glede og overraskelse. Disse vakre halve eggene inneholder en liten spicy overraskelse og en eggekrem som er utrolig god. I bunnen av egget ligger noen dråper tabasco som virkelig vekker smakssansene.

Djevelegg 3

Steg 1

Start med å koke eggene til de er hardkokte. Dette tar ca 8 minutter. Ta av skallet og la de kjøle seg ned.

Djevelegg 4

Steg 2

Skjær eggene i to på langs og ta ut eggeplommen. Legg plommene i en bolle og legg eggehviten på et serveringsfat. Fyll nå hver halve eggehvite med noen dråper Tabasco. Jo mer Tabasco du tilsetter jo større blir den spicy overraskelsen.

Djevelegg 5

Steg 3

Sammen med eggeplommene tilsetter du smør og dijonsennep. Pisk til en glatt masse og smak til med litt tabasco og salt.

Djevelegg 6
Djevelegg 7

Steg 4

Finhakk gressløken og bruk gjerne en sprøytepose til eggekremen. Hvis du ikke har sprøytepose så kan du selvfølgelig bruke en teskje for å legge kremen tilbake i eggene.

Djevelegg 8

Steg 5

Fyll opp eggehvitene med eggekremen og avslutt med litt gressløk. Nå er Djeveleggene klare for servering. Lykke til.

Djevelegg
Djevelegg 2