Djevelegg med avokado og chilli - En deilig frokost!
Ikke vær pysete med chilisausen når du lager Djevelegg!
Ingredienser
- 4 stk egg
- 4 ts romtemperert smør
- 4 ts dijon sennep
- 2 stk avokado
- noen dråper tabasco
- brød
- chilisaus (Sriracha )
Djevelegg er en klassiker. Her servert med en liten vri. Kombinasjonen av egg og chili er veldig godt. Når du i tillegg får inn smaken av deilig Dijon sennep, godt smør og avokado kan det hende du får en ny favoritt til helg frokosten. Det er utrolig enkelt å lage!
Steg 1
Kok eggene til de er hardkokte og skyll i kaldt vann. Ta av skallet og del eggene i to med en skarp kniv. Vipp ut eggeplommene med en teskje og putt i en bolle.
Steg 2
Knus de kokte eggeplommene med en gaffel eller kjør igjennom en sil for enda finere konsistens og bland med 1 ts romtemperert godt smør og 1 ts Dijon sennep pr eggeplomme. Smak til med noen dråper tabasco.
Steg 3
Del opp eggehvitene og avokodo i skiver. Legg pent på et rundstykke/brødskive og legg eggeblandingen oppå. Ta på chili mengde etter ønske, men her er det viktig å ikke være en pingle :-) det skal være litt spicy! Pynt gjerne med urter. Dette er lett som en plett! God frokost.