Djevelegg med avokado og chilli - En deilig frokost!

Ikke vær pysete med chilisausen når du lager Djevelegg!

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk egg
  • 4 ts romtemperert smør
  • 4 ts dijon sennep
  • 2 stk avokado
  • noen dråper tabasco
  • brød
  • chilisaus (Sriracha )
Ingredienser

Djevelegg er en klassiker. Her servert med en liten vri. Kombinasjonen av egg og chili er veldig godt. Når du i tillegg får inn smaken av deilig Dijon sennep, godt smør og avokado kan det hende du får en ny favoritt til helg frokosten. Det er utrolig enkelt å lage!

Steg 1

Kok eggene til de er hardkokte og skyll i kaldt vann. Ta av skallet og del eggene i to med en skarp kniv. Vipp ut eggeplommene med en teskje og putt i en bolle.

Steg 2

Knus de kokte eggeplommene med en gaffel eller kjør igjennom en sil for enda finere konsistens og bland med 1 ts romtemperert godt smør og 1 ts Dijon sennep pr eggeplomme. Smak til med noen dråper tabasco.

Steg 3

Del opp eggehvitene og avokodo i skiver. Legg pent på et rundstykke/brødskive og legg eggeblandingen oppå. Ta på chili mengde etter ønske, men her er det viktig å ikke være en pingle :-) det skal være litt spicy! Pynt gjerne med urter. Dette er lett som en plett! God frokost.

Djevel2