Alle tipsene og triksene når du skal lage Eggerøre - med videoinstruksjon
Ingredienser
Eggerøre
- 8 stk egg
- 80 gram ekte smør
- 2 ss finhakket gressløk
- salt og pepper
Jeg er veldig glad i eggerøre og lager dette ganske ofte. For meg er det stor forskjell på en god og dårlig eggerøre. Selv om råvarene egentlig er det samme, er det behandlingen som gjør forskjellen. Her viser jeg deg min oppskrift og metode. Resultatet er en silkemyk, saftig og velsmakende eggerøre. Se videoinstruksjon nederst i oppskriften.
Steg 1
Start med å knekke eggene i en bolle og pass på at det ikke er med skall. Tilsett litt salt og pepper. Rør forsiktig sammen så det ikke blir så mye luft i røren.
Steg 2
Finn frem en kjele og en slikkepott. Sett kjelen på medium varme og tilsett smøret. Når smøret har smeltet tilsetter jeg eggerøren. Rør nå jevnlig med slikkepotten og pass på at eggene ikke brenner seg i bunn av kjelen. Gjør dette til røren tykner og skru ned varmen litt på slutten. Rett før eggerøren er ferdig tilsetter jeg litt finhakket gressløk. Hell over i serveringsfatet og pynt med litt ekstra gressløk.
Her kan du se en instruksjonsvideo av hvordan jeg lager Eggerøre.