![](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=e891f242d3774a982635012ac64f1945 700w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=14869fb94f828b2b422e7c6b9a08bf41 800w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=d85008db66a72206bad84a95c6bd581d 900w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=8f61889e373c8e7873cfbb7fd4ae8a6e 1000w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=252704110e4db83efb1ae44df9c375e0 1100w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=9e67360605161d34fc2546003a0b689d 1200w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=59f7799f9c5e844e9254203fa4ae6524 1300w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=6181b402fce4b0b2f3ba8ee1e3515146 1400w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=c7cd2941bcd411150b8da491e73026b4 1500w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=766c6b4b6220d04d748b52509c964bd5 1600w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=3b38f286ecd127b39c8c323cbd495ea9 1700w, https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=03934cf7cc271050d3552594c1475229 1800w)
En kremet smakseksplosjon - Malaysisk inspirert Kylling Rendang
Her er det mye smaker og det smaker fantastisk. Denne Malaysisk inspirerte retten er en smakseksplosjon!!
Ingredienser
- 2 stk kyllingfileter
- 1 stk kinahvitløk
- 1 stk rød chili med eller uten frø
- 1 stk ingefær ca tommel x 2
- 3 stk vårløk
- 1 neve cashew nøtter
- 1 boks kokosmelk
- 1 stk lime
- 1 ss riseddik
- 1 ss soya
- 1 ss brunt sukker
- 1 ss chilipulver
- fersk koriander
Retten tar ikke mer en 25min å lage og inneholder masse ferske smaker. Her er det mye chili, hvitløk, ingefær og vårløk. Denne herlige blandingen blir blandet med kremet kokosmelk, urter og frisk lime. Denne retten er ikke vanskelig.
![Kylling R 2](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=17b5dad715e810b9257f4d2f97e3afa8)
Steg 1
Start med å grovkutte hvitløk, chili, ingefær og stilkene fra vårløken.
![Kylling R 3](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=b0ca52912f92c4298351220881e51006)
Steg 2
Legg i en liten blender sammen med riseddik og soya. Kjør til en jevn pure.
![Kylling R 4](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-4.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=278d928543f6d8e67d536a7a691b27fc)
Steg 3
Finn frem en stekepanne eller wok og tilsett litt nøytral olje. Når oljen begynner å bli varm heller du i pureen. La denne putre på ganske høy varme til den begynner å bli litt oljete (dette tar ca 5 minutter)
![Kylling R 5](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-5.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=41ddeaedbf17d67ac5d47ec6772da50f)
Steg 4
Skjær opp kyllingen i tynne skiver og legg i stekepannen sammen med pureen og sukkeret.
![Kylling R 6](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-6.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=14aac6a85adc06c1a70d89b093fb218d)
Steg 5
Hell på kokosmelken og skru ned varmen. La småputre i 10 minutter før du tilsetter nøttene.
![Kylling R 7](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-7.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=55b66f337e7f640b9997b2604895e837)
Steg 6
Om to minutter er retten nå klar. Rett før servering blander du inn finhakket vårløk og koriander. Skvis over saften av 1 lime.
![Kylling R 8](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-8.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=52fafcd67310b765c2aae9dfd81d581e)
Steg 7
Server sammen med ris og nyt denne Malaysiske deilige retten!
![Kylling R 1](https://gladkokken.imgix.net/Kylling-R-1.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=08aa163917621acaff9c2c89cb8ed118)