![](https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=47ecfb205225eb583ba9ef1f1dad34b7 700w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=08f9475553e305605434720b33bb02e7 800w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=ee0d7bdb759485e3eabaf8f18695b960 900w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=a1217099578ad97d1f609db4e90d6549 1000w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=0bd3c220ae00f760e8880afe2ff1630d 1100w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=8e29cc93f5822fa940b079b11dc9aa1f 1200w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=2f0040880726a1e0ea8060642edad034 1300w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=2602dfbafa9e1475422c1a09a26633cd 1400w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=6616f4b6ea73aa22cf73ae1a926e29cb 1500w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=93edbdab3c2a1ac8d2b82d247e5ac62c 1600w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=6768ee694bc527cc3356467e8c69d8e9 1700w, https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=5a48f18313d9683a23fb28237e8bd919 1800w)
Entrecôte Café de Paris - Perfekt biff med pommes frites og nydelig saus
Dette her er farlig godt!
Ingredienser
- 4 stk Entrecôte
- 4 porsjoner Pommes frites
- 1 stk Café de Paris saus
Når du får en perfekt biff med sprø pommes frites og en nydelig saus er jeg i himmelen. Nytes gjerne sammen med en god rødvin og venner. Dette er fransk bistromat på sitt beste. Få gode ingredienser i perfekt harmoni. Denne retten gjør med glad!
![Entrecote cafe de paris](https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=2b7c6a0d9c24434405a75ad06580f0d3)
Steg 1
Denne retten har egentlig bare 3 elementer og derfor gjør jeg mitt aller beste for at alle 3 er så gode som mulig. Jeg kjøper kjøtt av god kvalitet og krydrer rikelig med salt og pepper før det skal stekes/grilles. Pass på temperaturen når du lager entrecôte. Jeg bruker høy varme først for å gi en flott stekeskorpe før jeg skrur ned varmen og lar kjernetemperaturen komme opp til 56 grader. Det er også viktig å la kjøttet hvile i 10 minutter.
![Entrecote cafe de paris 2](https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=521d383ffc059fcf786723596506b646)
![Entrecote cafe de paris 3](https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=f905a7b31735c07cbe84ee2b8e912017)
![Entrecote cafe de paris 4](https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-4.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=3f10faa2005fd77d428ee77dbbe46d70)
Steg 2
Sausen er litt vanskelig å lage, men når du først får denne til er resultatet utrolig godt! Jeg linker derfor rett til oppskrift på sausen hvor du kan få gode tips og se video av hvordan jeg lager sausen. Café de Paris entrecôte saus - Den berømte franske sausen!
![Entrecote sauce 7](https://gladkokken.imgix.net/entrecote-sauce-7.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=25b0ce5baadc0311661f3d9cb6438690)
Steg 3
Å lagge pommes frites kan gjøres på flere måter! Jeg er veldig glad i metoden hvor den kokes forsiktig først før den blir fritert 2 ganger etterpå. Først på 160 grader og deretter på 190 grader. Du kan også kjøpe ferdig pommes frites og fritere eller varme i ovnen. Her er link til mine hjemmelagde pommes frites Pommes Frites - Sånn blir de perfekte!
![Pommes front](https://gladkokken.imgix.net/pommes-front_2022-04-30-112412_zipb.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=52446b19a0ec07c38d373093bf95567c)
Steg 4
Nå er det bare å skjære kjøttet opp i skiver og legge på en tallerken sammen med sprø pommes frites. Avslutt med å helle over litt av den gode entrecôte sausen. Under kan du se en video av denne retten.
![Entrecote cafe de paris 6](https://gladkokken.imgix.net/Entrecote-cafe-de-paris-6.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=53f32993c27b1c76f083f00ad92da20e)