Sponset av Frøya Salmon
Familie Poke Bowl med Laks - Alle kan lage sine favoritt kombinasjon
Elsker å servere Poke Bowl på denne måten så alle blir fornøyde!
Ingredienser
- 600 gram Frøya backloin
- 2 stk Frøya Spicy poke sauce
- 3 dl ris /sushiris
- 1 stk mango
- 2 stk avokado
- 150 gram edamame bønner
- 2 stk gulrot
- 0,5 stk agurk
- 5 stk småtomater
- 2 dl syltet rødløk
- 2 stk røde chili
Dette blir nesten som en "tacomiddag" for familien bare langt mer fargerik og sunnere. Hele ideen med å servere Pike Bowl på denne måten er at alle selv kan lage sin kombinasjon. Så vær kreativ og bruk ingredienser både store og små liker. Kombinert med de deilige bitene av marinert laks er dette en rask middag. Frøya sin nye ferdig Spicy Poke saus gjør jobben enda enklere. Jeg har laget en video av denne retten du kan se nederst i oppskriften.
Steg 1
Start med kutte opp Frøya laks i terninger og legg i en bolle. Hell over Poke sausen og la marinere til resten av maten er klar.
Steg 2
Kok opp ris etter anvisning på pakken og la lufte seg litt så den kjøler seg litt ned. Du kan bruke vanlig ris eller sushiris for enda mere smak.
Steg 3
Nå er det bare å kutte opp ulike grønnsaker og hva du liker i din Poke Bowl. Jeg bruker edamame bønner, gulrot, agurk, tomat, chili, avokado, sukkererter, syltet rødløk og mango.
Sett alt ut på bordet og dekk på med boller/tallerkner til alle. Server med ekstra Spicy Poke saus og nyt et fargerikt og sunt familiemåltid. Her kan du se video av hvordan jeg lager denne retten.