Sponset av Frøya Salmon
Risvafler med laks og avokado - Sprøtt og deilig!
Har du prøvd å putte sushiris i vaffeljernet?
Ingredienser
Marinert Laks
- 500 gram Frøya Midloin
- 1 boks Wasabi Soya Sauce
- 1 ss sesamfrø
Guacamole med wasabi
- 2 stk Avokado
- 1 boks Wasabi Majo
- 1 stk sitron
- 0,5 ts salt
- 800 gram ferdigkokt Sushiris
- 50 gram granateplekjerner
Det har vært populært siste tiden i sosiale medier og steke ris i vaffeljern og dette måtte jeg prøve! Resultatet ble veldig godt. Skorpen blir sprø og midten myk og god. Disse små sprø vaffelhjertene er perfekt å bruke med litt deilig topping. I dag brukte jeg wasabi soya marinert laks med en deilig guacamole. Frøya Salmon som jeg samarbeider med har kommet med flere nye produkter og disse er veldig gode. Derfor har jeg brukt flere av dem i denne oppskriften. Det gjør jobben lett og smaken god.
Steg 1
Dette er en veldig enkel oppskrift å lage. Start med å kutte laksen opp i små terninger og legg i en bolle. Tilsett Wasabi soya og sesamfrø. Bland sammen og oppbevar lufttett frem til servering.
For å lage denne wasabi guacamolen tar jeg avokado med wasabi majo i en blender. Tilsett limesaften og kjør til en jevn blanding. Smak til med salt hvis ønskelig. Oppbevar lufttett frem til servering.
Steg 2
Jeg bruker sushiris og koker denne opp etter anvisning på pakken. Jeg har også laget et innlegg som forklarer grundig hvordan du lager sushiris du kan se her Sushi - Hvordan lage sushiris hjemme La risen kjøle seg ned og stek i et smurt vaffeljern på høy varme til du får en sprø overflate.
Steg 3
Nå er det bare å ta vaffelen ut og dele opp i hjerter. Topp med guacamolen, den marinerte laksen og topp med litt granateplekjerner. En deilig snack eller forrett. Jeg har også laget en video du kan se her. Lykke til