Flanksteak med peppermarinade - Sånn tilbereder du Flanksteak.

Endelig har Flanksteak kommet i butikken.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pakke Grill Perfekt Flanksteak
Ingredienser

Jeg er så glad at Grill Perfekt serien fra COOP har tatt inn så mange nye og spennende stykningsdeler. Flanksteak har vært utrolig populært i USA i lang tid, men det har vært vanskelig å få tak i her. Dette problemet er nå løst. Flanksteak krever kort tilberedning og skjæres opp i tynne skiver. Passer ypperlig i alt fra en burrito til en biffsalat.

Steg 1

Denne flanksteaken er ferdig marinert med en deilig peppermarinade med 4 typer pepper. Det betyr at du ikke trenger å gjøre noe annet enn å sette på grillen.

DSC 0697

Steg 2

Flanksteak skal stekes på høyeste varme du klarer å få til på grillen. Direkte over kullet eller på den varmeste delen av grillen. 3 minutter på hver side og lukk lokket på grillen når den grilles. Dette gir en herlig stekeskorpe og den beste smaken.

DSC 0702

Steg 3

Det er utrolig viktig at kjøttet får hvile før du skjærer det opp. Legg kjøttet på en tallerken/fjøl/brett og la hvile i 15 minutter. Dette gjør at den blir ferdig varmebehandlet i midten av kjøttet også.

DSC 0710

Steg 4

For best mulig konsistens er det viktig at du skjærer i mot fibrene av kjøttet. Skjær i tynne skiver og server. Dette kjøttet smaker veldig godt og kan brukes i mange forskjellige retter. Lykke til.

DSC 0720 kopi