Gratinert Chevre med honning - En av de letteste forrettene!

Så enkelt og så godt!

Ingredienser

porsjoner
  • 300 gram chevreost
  • 4 skiver toast
  • 4 ts honning
  • 1 kvist fersk timian
  • noen dråper olivenolje
Ingredienser

Når det kommer til forretter man skal lage mange av, er denne en av de enkleste. Du legger osten på en liten toast, griller den i ovnen i et par minutter og avslutter med litt honning på toppen. Selv om det kanskje høres enkelt ut gjennomgår den litt tørre Chevreosten en stor forvandling når den blir grillet og resultatet blir en nydelig smakseksplosjon av søtt og salt.

Gratinert Chevre

Steg 1

Finn frem 4 skiver toast og stek dem sprø og gyllen i litt olivenolje i en panne. Jeg lager toast ved å skjære opp en bagett i skiver, men du kan også bruke andre typer lyst brød.

Gratinert Chevre 2

Steg 2

Legg osten på brødet og hell over noen dråper olivenolje og litt finhakket timian. Legg dem på et stekebrett og sett dem i en forvarmet ovn med grillelementet på maks. Stek i noen minutter til toppen blir gratinert.

Gratinert Chevre 3

Steg 3

Legg toasten over på en tallerken og hell over litt honning på den smeltede osten. Pynt med fersk timian og server med et glass rødvin og nyt.

Gratinert Chevre 6