Grillet Squash toppet med snadder - Utrolig god smakskombinasjon.

Squash, bacon og reddiker med yoghurtdressing!

Ingredienser

porsjoner

Squash salat

  • 1 stk squash
  • 1 pakke bacon
  • 5 stk reddiker
  • 1 stk chili
  • olivenolje, salt og pepper
  • friske urter

Yoghurtdressing

  • 4 dl gresk yoghurt
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss eplesidereddik
  • 1 stk lime (kun saften)
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 ts malt korianderfrø
  • nykvernet pepper
Ingredienser

Denne retten har en utrolig spennende kombinasjon av smaker og passer ypperlig som tilbehør til grillmaten. Grillede Squash sammen med sprøstekt bacon, fersk chili og reddiker. Toppet med en frisk og syrlig yoghurtdressing.

Steg 1

Start med å skjære squashen i skiver på ca 1,5 cm. Hell over litt olivenolje, salt og pepper. Hvis du vil ha et ekstra flott utseende kan de lage fine ruter i squashen. Da trekker den til seg litt mer smak og blir enda penere når du griller dem.

Skjær reddik og chili i tynne skiver og sprøstek bacon som kutter i biter. Jeg pleier også å bruke litt ferske urter som f.eks persille på toppen. Nå er det bare å ta dette brettet med ut til grillen.

DSC 1897

Steg 2

Grill squash på begge sider til den har fått en gylden overflate, men fortsatt er litt sprø i midten.

DSC 1912

Steg 3

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og oppbevar i kjøleskap til servering. Lag gjerne en litt stor porsjon og sett resten av bollen på bordet som en god dressing/dipp til maten.

DSC 1873

Steg 4

Legg squashen over på et fat og strø de andre ingrediensene over. Avslutt med litt god yoghurtdressing og retten er klar for servering. Dette passer ypperlig som tilbehør til grillmaten.

DSC 1916