Sponset av Weber

Grillspyd "Bonanza" på grillen - Hele familien får sine favoritter!

Oppskrifter, inspirasjon og triks for Grillspydbonanza på grillen.

Ingredienser

porsjoner

Grillspyd Bonanza

  • 1 stk ytrefilet av okse
  • 1 stk kyllingvinger med rub
  • 1 stk scampi med chiliolje
  • 1 stk pølsemix
  • 1 stk paprika (3 farger)
  • 1 stk grillet maiskolbe
Ingredienser

Hvis man vil gjøre alle fornøyde er det ofte smart å servere variert mat fra grillen. Jeg elsker grillspyd og her er det lov å være kreativ. Her skal jeg vise masse smarte triks for å lage Grillspyd bonanza på grillen hjemme. Jeg viste ikke at weber grillen min hadde en grillspydholder og det var utrolig praktisk og kommer garantert til å brukes ofte.

Steg 1

Dette er mer inspirasjon en oppskrifter. For at alle skal bli fornøyde blander jeg flere sorter med kjøtt, skalldyr og grønnsaker. Server med litt god salat, potetsalat og noen gode dressinger.

Steg 2

Grillet mais er alltid populært her hjemme. Jeg tar bare på litt nøytral olje rett før grilling. Jeg synes grillet mais er best med litt smør og salt.

DSC 1216

Steg 3

Kyllingvinger er også veldig godt på grillspyd. Kjør rå kyllingvinger naturell. Jeg krydrer de med litt hjemmelaget rub (grillkrydder). Kyllingvinger tar litt ekstra tid på grillen og burde da legges på tidligere eller stå nærmere varmekilden.

DSC 1217

Steg 4

Pølsespyd. Kombiner gjerne flere sorter noe som gir en spennende smak og flott utseende. Jeg liker også å ha oksekjøtt på mine grillspyd. Skjær kjøttet opp i terninger og tre på grillspyd. Det er veldig smart med dobble grillspyd så kjøttet og grønnsakene ikke snurrer rundt når de blir grillet.

DSC 1225

Steg 5

Jeg har laget en video for å vise hvordan jeg griller disse herlighetene, men her er noen bilder under grillingen.

DSC 1234
DSC 1242

Steg 6

Flytt grillspydene opp og ned eller nærmere og lengre fra varmen. Det er målsetning at alle grillspydene skal være klare samtidig. Legg de over på en stor fjøl eller fat og server.

DSC 1249

Steg 7

Nå er det klart for Grillspyd Bonanza!!! Kos deg. Jeg anbefaler at du ser videoen jeg lagde også. Lykke til.