Grønnsaksform - Målet er å kaste minst mulig mat - Bruk alle restene!

Jeg er opptatt av å kaste minst mulig mat. Dette er en super måte å få brukt opp alle restene i grønnsaksskuffen. Det smaker også veldig godt og er veldig sunt.

Ingredienser

porsjoner
  • Diverse grønnsaker
  • olivenolje
  • sitronsaft
  • smør
  • krydder du liker godt
  • salt og pepper
Ingredienser

Bruk gjerne som tilbehør til maten. Passer veldig godt til både fisk, kjøtt og selvfølgelig som en vegetar rett. Kutt gjerne opp grønnsakene i forskjellige former og størrelser det gjør det litt mer spennende å spise. De grønnsakene som tar lengst tid å steke kutter du i de minste bitene. På denne måten blir alt ferdig likt. Bak i ovnen med olivenolje, en klatt smør, saften av 1 sitron, salt og pepper. Hvis det blir noen rester av dette, kjør til en glatt masse og tilsett i saus eller lag en suppe :-)

Gronnsaksform 2

Steg 1

Kutt alle grønnsakene og legg i en form.

Gronnsaksform 3

Steg 2

Hell over litt olivenolje og litt smør. Skvis over saften av 1 sitron og legg sitronen sammen med grønnsakene når den stekes.

Gronnsaksform 4

Steg 3

Ta på salt og pepper og sett i ovnen. Jeg bruker 200 grader varmluft i ca 30-40 minutter.

Gronnsaksform 5