![](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=2972c16876d8680fc015b5bf87f6c87b 700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=2fd1cb699739e0131a4a9ec682c8354f 800w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=27c7be5f0fb66554ddc9dc44a687d2a6 900w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=c6b504016727ae878c5d3b07e88acc65 1000w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=bccb3739b2a26d2a606f9e79eb82d70a 1100w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=1a1919b4e42e3a9814af9393ba4f683a 1200w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=e1223ab18a58e8c5999ade82a0fbd97d 1300w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=34b466f38e33048fe6078adda49d0676 1400w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=5bd9e38d78b7338d87a23fc8851759fc 1500w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=7f84b5715421f89ccf032b2d7b69eab0 1600w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=2ae64bb11692791ddcf5c2008bc19834 1700w, https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=2c59197d9fe986a9f4793eca24eaff09 1800w)
Hjemmelaget Remulade - Passer til både fisk og kjøtt
Hjemmelaget er alltid best!
Ingredienser
- 2 stk eggeplomme
- 2 ts dijonsennep
- 5 dl solsikkeolje
- 0,5 dl lake fra sylteagurken
- 4 ss finhakket sylteagurk
- 1 håndfull finhakket persille
- 0,5 stk rødløk
- salt og pepper
Remulade er en majones som er tilsatt ekstra smaker. Konsistensen og den ekstra syrligheten gjør at remulade passer ypperlig både til fisk. Remulade er også vanlig å bruke sammen med Roastbeef. Å lage sin egen remulade er enkelt å lage og smaker veldig mye bedre enn industriversjonen du får kjøpt på matbutikken.
Steg 1
Start med å piske sammen eggeplommer og dijonsennep. Du kan bruke det smarte trikset jeg har vist med Aioli.. sjekk link her for hvordan du kan lage aioli, majones, remulade på noen få sekunder. Aioli
![Dsc 0305 3](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0305-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=4259a74552fecf40bcf31afee65b48f1)
Steg 2
Spe på med nøytral olje i en tynn stråle og du kan se at majonesen begynner å tykne. I stedet for å tynne blandingen med vann som jeg gjør i en majones eller aioli bruker jeg syltelaken fra sylteagurkene. Dette gir en veldig god smak.
![Dsc 0307 2](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0307-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=10f4e67096ba13a00dab5f008892cb8f)
Steg 3
Finhakk persille, sylteagurk og rødløk. Tilsett dette i blandingen og rør godt rundt. Smak til med salt og godt med nykvernet sort pepper.
![Dsc 0310](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0310.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=4db69002c6a0a8f122ecc71fba2e19e7)
Steg 4
La gjerne stå et par timer i kjøleskapet så smakene virkelig rekker å blande seg sammen før du serverer. Lykke til.
![Dsc 0324 5](https://gladkokken.imgix.net/DSC_0324-5.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=bc73d640843924f993dedca273507679)