Hjemmelaget Remulade - Passer til både fisk og kjøtt

Hjemmelaget er alltid best!

Ingredienser

syltetøyglass
  • 2 stk eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 5 dl solsikkeolje
  • 0,5 dl lake fra sylteagurken
  • 4 ss finhakket sylteagurk
  • 1 håndfull finhakket persille
  • 0,5 stk rødløk
  • salt og pepper
Ingredienser

Remulade er en majones som er tilsatt ekstra smaker. Konsistensen og den ekstra syrligheten gjør at remulade passer ypperlig både til fisk. Remulade er også vanlig å bruke sammen med Roastbeef. Å lage sin egen remulade er enkelt å lage og smaker veldig mye bedre enn industriversjonen du får kjøpt på matbutikken.

Steg 1

Start med å piske sammen eggeplommer og dijonsennep. Du kan bruke det smarte trikset jeg har vist med Aioli.. sjekk link her for hvordan du kan lage aioli, majones, remulade på noen få sekunder. Aioli

Dsc 0305 3

Steg 2

Spe på med nøytral olje i en tynn stråle og du kan se at majonesen begynner å tykne. I stedet for å tynne blandingen med vann som jeg gjør i en majones eller aioli bruker jeg syltelaken fra sylteagurkene. Dette gir en veldig god smak.

Dsc 0307 2

Steg 3

Finhakk persille, sylteagurk og rødløk. Tilsett dette i blandingen og rør godt rundt. Smak til med salt og godt med nykvernet sort pepper.

Dsc 0310

Steg 4

La gjerne stå et par timer i kjøleskapet så smakene virkelig rekker å blande seg sammen før du serverer. Lykke til.

Dsc 0324 5