Disse her er farlig gode!
Ingredienser
- 2 stk fine baguetter
- 2 ss hvitløkssmør
- 200 gram revet ost
- 50 gram fersk mozarella
- 8 ss pizzasaus
- 100 gram pepperoni
- 20 stk syltet jalapeño i skiver
- 20 gram revet parmesan
- 1 ss finhakket persille
Jeg elsker pizza og hvitløksbrød. Her kombinerer jeg dem begge og resultatet blir utrolig godt. Fordelen med disse er at de tar veldig kort tid å lage. Du kan lage sauser, hvitløkssmør og baguetter selv eller kjøpe ferdig på butikken. Jeg har laget en video av hvordan jeg lager denne retten som du kan se nederst i oppskriften.
![Hvitloksbrod pizza](https://gladkokken.imgix.net/Hvitloksbrod-pizza.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=f277c2b192d73f47d83b6f1a65f78b48)
Steg 1
Start med å skjære baguettene på langs og smør på godt med hvitløkssmør. Stek i ovnen på 225 grader i 4-8 minutter til de begynner å bli litt gyldne og sprø
![Hvitloksbrod pizza 2](https://gladkokken.imgix.net/Hvitloksbrod-pizza-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=00e7d0b5d6403cd0224892df0ca42ccf)
![Hvitloksbrod pizza 3](https://gladkokken.imgix.net/Hvitloksbrod-pizza-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=6353977edfc821354bb4f7e6faa41e64)
Steg 2
Strø nå over litt ost og det fyllet du ønsker. Jeg brukte en blanding av vanlig revet ost og fersk mozarella. Toppingen ble denne gangen pepperoni og syltet jalapeño.
![Hvitloksbrod pizza 4](https://gladkokken.imgix.net/Hvitloksbrod-pizza-4.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=49b399366f487d9af02f31375a15a999)
Steg 3
Sett tilbake i ovnen og stek i 5-10 minutter til osten har smeltet godt og du har fått en litt sprø skorpe. Alle ovner er litt forskjellige så følg med så det ikke brenner seg.
![Hvitloksbrod pizza 6](https://gladkokken.imgix.net/Hvitloksbrod-pizza-6.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=992f847b6aeed346c21d9203aea23499)
Steg 4
Avslutt med litt finhakket persille og revet parmesan. Her kan du se filmen på hvordan jeg lager dem.