Disse her er farlig gode!
Ingredienser
- 2 stk fine baguetter
- 2 ss hvitløkssmør
- 200 gram revet ost
- 50 gram fersk mozarella
- 8 ss pizzasaus
- 100 gram pepperoni
- 20 stk syltet jalapeño i skiver
- 20 gram revet parmesan
- 1 ss finhakket persille
Jeg elsker pizza og hvitløksbrød. Her kombinerer jeg dem begge og resultatet blir utrolig godt. Fordelen med disse er at de tar veldig kort tid å lage. Du kan lage sauser, hvitløkssmør og baguetter selv eller kjøpe ferdig på butikken. Jeg har laget en video av hvordan jeg lager denne retten som du kan se nederst i oppskriften.
Steg 1
Start med å skjære baguettene på langs og smør på godt med hvitløkssmør. Stek i ovnen på 225 grader i 4-8 minutter til de begynner å bli litt gyldne og sprø
Steg 2
Strø nå over litt ost og det fyllet du ønsker. Jeg brukte en blanding av vanlig revet ost og fersk mozarella. Toppingen ble denne gangen pepperoni og syltet jalapeño.
Steg 3
Sett tilbake i ovnen og stek i 5-10 minutter til osten har smeltet godt og du har fått en litt sprø skorpe. Alle ovner er litt forskjellige så følg med så det ikke brenner seg.
Steg 4
Avslutt med litt finhakket persille og revet parmesan. Her kan du se filmen på hvordan jeg lager dem.