Kyllinggryte med grillet paprika - Det smarte Blendertrikset!

En smart metode for raske og gode middager

Ingredienser

porsjoner

Saus i blenderen

  • 3 dl kremfløte
  • 4 dl kyllingkraft
  • 1 stk løk
  • 1 stk chili
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 glass grillet paprika
  • 2 ss soyasaus
  • 3 ss maisenna mel
  • 1 kg kyllingfilet
  • 4 stk gulrot
  • 2 stk søtpaprika
  • 1 ss honning
  • 1 stk lime
  • 2 ss smør
  • 3 ss finhakket persille
Ingredienser

Steg 1

Start med å finne frem en stor kjele og sett på varmen. Del opp kyllingen i passende store biter. En passende stor bit er en bit som passer på gaffelen og er behagelig å spise. Stek kyllingen i noen minutter, men den trenger ikke være gjennomstekt.

Dsc 0020 2

Steg 2

Finn frem blenderen og hell alle ingrediensene til sausen i denne. Kjør i et par minutter til du har en jevn masse. Jeg legger løken, hvitløk og chili hel i blenderen. Da slipper du bruke tid på kuttingen.

Dsc 0014 3
Dsc 0018 5

Steg 3

Hell over sausen og gulrøtter i skiver. La småkoke i 20 minutter.

Dsc 0024 3

Steg 4

Tilsett honning, limejuice, paprika, persille og smør. Rør rundt og etter 2 minutter er middagen klar!

Dsc 0026
Dsc 0029 5

Steg 5

Jeg har laget en instruksjonsvideo til denne retten som viser hele prosessen. Lykke til.

Dsc 0046 3 Kopi