Kyllinggryte med grillet paprika - Det smarte Blendertrikset!
En smart metode for raske og gode middager
Ingredienser
Saus i blenderen
- 3 dl kremfløte
- 4 dl kyllingkraft
- 1 stk løk
- 1 stk chili
- 3 fedd hvitløk
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 glass grillet paprika
- 2 ss soyasaus
- 3 ss maisenna mel
- 1 kg kyllingfilet
- 4 stk gulrot
- 2 stk søtpaprika
- 1 ss honning
- 1 stk lime
- 2 ss smør
- 3 ss finhakket persille
Steg 1
Start med å finne frem en stor kjele og sett på varmen. Del opp kyllingen i passende store biter. En passende stor bit er en bit som passer på gaffelen og er behagelig å spise. Stek kyllingen i noen minutter, men den trenger ikke være gjennomstekt.
Steg 2
Finn frem blenderen og hell alle ingrediensene til sausen i denne. Kjør i et par minutter til du har en jevn masse. Jeg legger løken, hvitløk og chili hel i blenderen. Da slipper du bruke tid på kuttingen.
Steg 3
Hell over sausen og gulrøtter i skiver. La småkoke i 20 minutter.
Steg 4
Tilsett honning, limejuice, paprika, persille og smør. Rør rundt og etter 2 minutter er middagen klar!
Steg 5
Jeg har laget en instruksjonsvideo til denne retten som viser hele prosessen. Lykke til.