Sponset av Frøya Salmon

Laksebiter med Hoisin - Raskt, sunt og veldig godt!!

Denne middagen lager du på få minutter!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk Frøya Midloin (300 gram)
  • 2 stk Frøya Hoisin sauce
  • 1 stk hjertesalat
  • 150 gram edamame bønner
  • 2 ss salte peanøtter
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk vårløk
Ingredienser

Deilig salat med edamamebønner og nydelig biter av stek laks i Hoisinsaus. Denne middagen lager du på få minutter og smaker utrolig godt! Nå har Frøya lansert ferdig glutenfri Hoisinsaus og det gjør jobben enda enklere og smaken enda bedre. Kombinasjonen av den deilige laksen, hoirinsaus og salte peanøtter er magisk god! Jeg har også laget en video av hvordan jeg lager denne retten du kan se nederst i oppskriften.

Laks i hoisin

Steg 1

Start med å skjære laksen opp i terninger og legg i en bolle. Hell over Hoisin saus og bland forsiktig sammen så sausen fordeler seg på laksebitene. Hell over i en ildfast form og stek på 200 grader med grillelementet på i 3-5 minutter. Frøya laks er av sushikvalitet og kan spises rå. Du skal derfor ikke være bekymret for at fisken ikke er gjennomstekt. Den er best når den er litt rå i midten.

Laks i hoisin 2

Steg 2

Kutt opp salat og legg edamamebønner i vann så de tiner. Finn frem noen peanøtter og kutt resten av ingrediensene du ønsker i salaten din. Det er også veldig godt med ris til denne retten hvis du ønsker.

Laks i hoisin 3

Steg 3

Finn frem noen fine boller og legg i salt og edamamebønner. Legg på deretter den varme laksen og topp med vårløk, chili og peanøtter. Avslutt med litt ekstra Hoisin saus og maten er klar for servering.

Laks i hoisin 4
Laks i hoisin 5

Her kan du se en video av hvordan jeg lager denne retten. Lykke til.