Sponset av Frøya Salmon
![](https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=3f8a0b198a324477062b337e7c9c86ab 700w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=2d72b76b00877bda3e12c1a397a28910 800w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=825a991b0e3a1c87b70e182e749aa5a0 900w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=51df5398281c84a7589167344ee87de4 1000w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=8dd28cd91d51b65a4ac1dae6a66248b0 1100w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=340beb064c51dee1e35427a757f45f67 1200w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=28ec100839e7501eaa15d85df974fe32 1300w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=fa4ea23f6591642ae5330077b6d52bb5 1400w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=b9c2b54754d6ccbb3a5982ee8a9ce17f 1500w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=7109372c10b66960578b24f7344e4132 1600w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=cbfdb726d8ef23087b67c448b8af9cdf 1700w, https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-6_2023-09-12-065617_lhig.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=94553fcaf74297aac6e38c245f2a60c2 1800w)
Laksebiter med Hoisin - Raskt, sunt og veldig godt!!
Denne middagen lager du på få minutter!
Ingredienser
- 1 stk Frøya Midloin (300 gram)
- 2 stk Frøya Hoisin sauce
- 1 stk hjertesalat
- 150 gram edamame bønner
- 2 ss salte peanøtter
- 1 stk rød chili
- 1 stk vårløk
Deilig salat med edamamebønner og nydelig biter av stek laks i Hoisinsaus. Denne middagen lager du på få minutter og smaker utrolig godt! Nå har Frøya lansert ferdig glutenfri Hoisinsaus og det gjør jobben enda enklere og smaken enda bedre. Kombinasjonen av den deilige laksen, hoirinsaus og salte peanøtter er magisk god! Jeg har også laget en video av hvordan jeg lager denne retten du kan se nederst i oppskriften.
![Laks i hoisin](https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=7f00f4f4c5e8f9785b50c2d02fcc53ea)
Steg 1
Start med å skjære laksen opp i terninger og legg i en bolle. Hell over Hoisin saus og bland forsiktig sammen så sausen fordeler seg på laksebitene. Hell over i en ildfast form og stek på 200 grader med grillelementet på i 3-5 minutter. Frøya laks er av sushikvalitet og kan spises rå. Du skal derfor ikke være bekymret for at fisken ikke er gjennomstekt. Den er best når den er litt rå i midten.
![Laks i hoisin 2](https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=162cdae82e18d6bd20013a57cab17d06)
Steg 2
Kutt opp salat og legg edamamebønner i vann så de tiner. Finn frem noen peanøtter og kutt resten av ingrediensene du ønsker i salaten din. Det er også veldig godt med ris til denne retten hvis du ønsker.
![Laks i hoisin 3](https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=3839af65319d13a0e37e209e05cbb454)
Steg 3
Finn frem noen fine boller og legg i salt og edamamebønner. Legg på deretter den varme laksen og topp med vårløk, chili og peanøtter. Avslutt med litt ekstra Hoisin saus og maten er klar for servering.
![Laks i hoisin 4](https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-4.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=2df7c1b50b1935ec09f836148b4aa136)
![Laks i hoisin 5](https://gladkokken.imgix.net/Laks-i-hoisin-5.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=0b32771a63f623194c9c47868246191f)
Her kan du se en video av hvordan jeg lager denne retten. Lykke til.