Philly Cheesesteak - En av de beste sandwichene jeg vet om

Smeltet ost, biff, løk og paprika klemt sammen av godt brød. Dette er kosemat!

Ingredienser

porsjoner
  • 250 gram ytrefilet av okse
  • 2 stk lyse baguetter
  • 150 gram mozarellaost
  • 1 stk løk
  • 1 stk gøy paprika
  • 2 ts balsamico
  • 2 ts dijon sennep
  • 1 ts chilisaus
  • salt og pepper
Ingredienser

Philly Cheesesteak er en av de beste sandwichene jeg vet om. Jeg smakte denne for første gang i USA. Her er det ikke spart på godsakene. Tynne, smakfulle flak av oksekjøtt, spicy grønnsaker og masse smeltet ost. Denne retten er ikke anbefalt av Grete Roede, men smaker utrolig godt! Finn frem noen servietter, for her blir det grisete!

Philly Ingrediens

Steg 1

Stek biffen i en panne så den får en fin stekeskorpe. Sett i en ildfast form i ovn på 150 grader og stek til den når en kjernetempreratur på 55 grader. La biffen kjøle seg helt ned før du skjærer den i tynne skiver.

Philly1

Steg 2

Når du skal lage denne sandwichen er det greit å ha alt klart. Det tar nemlig veldig kort tid å lage når du først setter i gang. Jeg starter med å varme opp baguetten i stekeovnen.

Philly2

Steg 3

Finn frem en stekepanne og skru på høy varme. Bruk litt olje i panne og tilsett finstrimlet løk og grønne paprika. Stek til løken begynner å få litt farge. Tilsett sukkeret over løken og hell i balsamicoeddiken. Bland sammen og legg på den ene siden av stekepanna. Helllitt mer olje i panna og legg i skivene av biff. Krydre med salt og pepper. Strø over osten og la den smelte litt

Philly3

Steg 4

Smør dijonsennep på baguetten, samtlitt chilisaus. Bland altsammeni stekepanna og legg over på baguetten. Legg på toppen av baguetten og press noesammen. Denne smaker best om du spiser den rykende varm.

Philly4
Philly Front