Dette er veldig god turmat eller i solveggen. En enkel og god rett som du kan ta med deg i sekken og forberede ute eller lage i stand inne og servere til noen glade gjester. En oppskrift som passer både for små og store. Jeg husker selv at det var veldig stas når jeg var liten og vi lagde pinnebrød på tur i skogen. Både å grille pølser over bålet eller grille pinnebrød var høydepunktet på en tur for meg. Her har jeg kombinert begge deler på en morsom og god måte.

 

Ingredienser

porsjoner

Pinnebrød

Oppskrift til 6 pølseskruer

  • 300 gram hvetemel
  • 1 ts salt
  • 2 ts sukker
  • 3 ts bakepulver
  • 2 ts oregano
  • 75 gram smør
  • 2 dl melk

Dette trenger du

  • pinnebrøddeig
  • grillpølser
  • grillpinner
  • nøytral olje
  • sesamfrø
  • ovn eller bål
Ingredienser
Dsc 0102

Steg 1

Det blir ikke så mye enklere enn dette. Bland sammen de tørre ingrediensene og tilsett melk og smeltet smør. Rør godt rundt og bland sammen med hendene. Deigen skal ikke være for klissete så juster med litt mel. Bland godt og legg i en frysepose. Oppbevar i kjøleskapet frem til du skal på tur eller lage dette. Riv av en bit og rull til en pølse.

Dsc 0105

Steg 2

Skjær pølsen opp som vist på videoen og rull pinnebrødet rundt. Jeg stekte i ovn på 230 grader i 10-15 min eller grill direkte på bålet.  Lykke til

 

Dsc 0104
Dsc 0111 2